İzmir’in Ödemiş ilçesindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangın saat 18.30 sıralarında Ahrandi mevkisinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı.

Dumanları gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı iki helikopterin yanı sıra çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgedeki ekipler, yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

3 HELİKOPTERLE MÜDAHALE EDİYOR

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden helikopter sayısı 3'e çıkarıldı. Karadan da 14 arazözün yanı sıra itfaiye ekipleri de alevleri kontrol etmek için yoğun uğraş veriyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de orman yangınını idari yönetim helikopterlerinden yönettiği belirtildi.

KONTROL ALTINA ALINDI, SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 3 helikopter ve 14 arazözle müdahale edilen yangın, kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgede soğutma çalışmalarının sürdürdüğü bildirildi.

BAKAN PAKDEMİRLİ YANGINI HAVADAN DENETLEDİ 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınını havadan denetledi. Ekipler soğutma çalışmalarını sürdürürken, Bakan Pakdemirli yangın bölgesinde helikopterle inceleme yaptı.

Editör: MURAT ÖZER