Eventizmo organizasyon ve etkinlikler için geliştirilmiş, çok amaçlı bir online yönetim uygulamasıdır. Eventizmo barındırdığı özellikler ile birçok sorunu çözüme kavuşturuyor. 

EVENTİZMO ONLİNE ETKİNLİK YÖNETİM UYGULAMASI İLE ORGANİZASYON VE ETKİNLİK DÜNYASININ YAŞADIĞI SORUNLAR ARTIK TARİH OLUYOR

Nedir bu özellikler? 

⦁ Tarih, Adres veya Mekân ile konum bilgisini girip, paylaşabilirsiniz.

⦁ Kolay ara yüzü ile manuel veya hazır Excel dosyanızı aktararak Davetli Kişi Listesi oluşturabilirsiniz.

⦁ Sms ve Mail ile LCV göndererek, davetlilerinizin katılım durumunu öğrenebilirsiniz.

⦁ Masa Düzeni Uygulaması ile katılımı kesinleşen davetlilerin kiminle ve nerede oturacağını düzenleyebilirsiniz.

⦁ Etkinliğinize ait Web Sitesi oluşturabilirsiniz.

⦁ Online Davetiye gönderebilirsiniz.

Eventizmo tüm bu özellikleri ile sizi telefon ve mail trafiğinden kurtarırken, karmaşaya son verip, stresi hayatınızdan çıkarıyor. LCV sistemi ile gelemeyecek olan davetlilerin maliyetinde tasarruf etmenizi sağlıyor. Online Davetiye ile yeşili korumanıza yardımcı oluyor. Web Sitesi özelliği ile etkinliğinizi sürekli canlı tutarken, sevdiklerinizle video, fotoğraf paylaşımı yapma imkânı sunuyor. 

Eventizmo hem etkinlik sahiplerine hem de organizasyon firmalarına hitap ediyor. Böylece taraflar senkronize çalışabildikleri için yaşadıkları anlaşmazlık sorunları artık son buluyor.

Eventizmo kullanıcıların tecrübe etmeleri için internet sitelerinde demo bir sürüm bulunduruyor. Sorularınız için canlı destek ekibi 7/24 olarak hizmet vermektedir.

Fikrin Sahibi ve uygulamanın ortağı Barış Alazraki Kimdir?

Öğrenimini Özel Ayazağa Işık Okulları’nda ve Ata Koleji’nde sürdürdükten sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi Turizm İşletmeciliği (Lisans) bölümünden mezun oldu, 15 yıldır profesyonel müzik hayatını hem Türkiye hem de birçok ülkede sürdürürken, 2018 yılında Eventizmo’yu kurarak, uzun yıllardır içerisinde bulunduğu organizasyon pazarına yepyeni bir soluk getirmeyi hedef edindi. Süregelen zamanda eğlence sektöründe edindiği tecrübe ile sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için bu özel uygulamayı hazırladı.

Editör: MURAT ÖZER