Türkiye'nin en önemli çağdaş sanat organizasyonlarından Contemporary Istanbul, 9 bin 500 metrekare kapalı ve 10 bin metrekare açık alanda 57 galeri ve kurumu, sanatçıları, koleksiyonerleri, uluslararası basını ve sanatseverleri Tersane İstanbul'da ağırlıyor.

FETTAH TAMİNCE – KOZA GÜRELİ YAZGAN, ALİ-BİGE GÜRELİ

COMTEMPORARY İSTANBUL TERSANE İSTANBUL'DA

Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli bu özel organizasyonu önümüzdeki hersene daha da büyüteceklerini belirtti.

ÇİĞDEM SİMAVİ

Bu yıl 5-6 Ekim'de ön izleme, 7-10 Ekim'de ise genel ziyaretçiye açılarak 16. edisyonu gerçekleşen Contemporary İstanbul’a ilgi oldukça büyük.

CAROLİNE KOÇ

Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen çağdaş sanat fuarı, 16. edisyona özel temalı sergiler, kapalı mekanları, açık hava kullanım alanları ile Tersane İstanbul genelinde geniş bir alanda sanat izleyicilerine farklı bir fuar deneyimi sunuyor.

HAKAN-ARZU SABANCI

SANAT HALİÇ'TE BAŞLADI 

Contemporary İstanbul’ da eserleri görmeye gelenler arasında Çiğdem Simavi, Caroline Koç, Arzu Sabancı, Pervin Ersoy, Murat Özyeğin, Ayşecan Özyeğin Oktay, Berna Çebi, Begüm Ballı, Elif Dürüst, Hakan Sabancı gibi daha birçok isim vardı.

BERNA ÇEBİ

NİLÜFER DİNÇKÖK-MELİS ÇİFTÇİ

Editör: MURAT ÖZER