Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman geçtiğimiz haftalarda Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki yalılarında Cadılar Bayramı partisi düzenlemişti.

Aslan Gülman önceki haftalarda Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki yalılarında verdiği Cadılar Bayramı partisiyle adından söz ettiren, Feryal Gülman ve Kemal Gülman’ın oğlu Aslan Gülman, önceki gün Ulus’taki bir restoranda kız arkadaşıyla objektiflere yansıdı.

Geçtiğimiz haftalarda verdiği parti sonrası pişman olduğunu söyleyen Aslan Gülman, "Gençliğimize vermenizi diliyorum, kamuoyundan da özür diliyorum” dedi.

Önceki haftalarda Bebek’teki lüks yalısında Covid-19 önlemlerine dikkat edilmeyerek sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı Cadılar günü partisi veren Aslan Gülman, “ Çok kötü zamanda duyarsızca bir parti yaptık, rahatsız olan herkesten de özür diliyorum. Kusura bakmasınlar lütfen” şeklinde konuştu.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman'ın verdiği parti hakkında, "Bu zor dönemde böyle haberleri konuşmayalım. Oğlumun adının böyle olaylarla anılması üzücü. Beni zaten cemiyet hayatından iyi tanırlar. Öyle biri değiliz. Biliyorsunuz o evi kullanmıyoruz biz zaten uzun süredir" ifadelerini kullanmıştı. 

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman önceki hafta Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki yalılarında Cadılar Bayramı partisi düzenlemişti.

Partiyi terk edenler, fotoğraflarının çekilmemesi için yüzlerini gizlemeye çalışmışlardı. Müşteri taşıyan taksiye binen bir davetli ise 'yolun ilerinde inebileceğini' söyleyerek olay yerinden kaçmıştı.

Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı partiye yaklaşık 270 kişi katılmıştı.

Yalının çıkışında bekleyen filyasyon ekibi, her davetliye 930 TL para cezası kesti.

Editör: MURAT ÖZER