Ülkemizde bir çok illimizde adından oldukça sık söz ettiren ve yardıma muhtaç öğrencilerimizi okul ile buluşturan Altın Kalpler Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz günlerde güzel bir organizasyona imza attı.

Eski Orman Bakanı Halit Dağlı'nın eşi ve aynı zamanda Altın Kalpler Derneği Başkanı olan Şenay Dağlı geçtiğimiz günlerde dernek gönüllüleri ile sürpriz bir doğum günü partisi gerçekleştirdiler.

Bebek'te bulunan Chilai Restoran'da bir araya gelen dernek üyeleri, dernek kurucusu ve aynı zamanda başkanı olan Şenay Dağlı'ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi. İki gün süren partinin ikincisi ise Mandarin Oriental Otel Bosphorus'da gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu çift kutlamada Başkan Şenay Dağlı kendisine yapılan sürpriz karşısında anlamlı dakikalar geçirdi. Kendisi için özel hazırlanan pastayı başkan, yönetim kurulu ve üyeler ile birlikte kesti. Yönetim kurulu ve üyeler pasta kesiminin ardından, başkanlarına çiçek hediye edip, altın takarak teşekkür ettiler. Şenay hanım, pasta kesiminin ardından derneklerinin projelerini ve gelecekteki yardım planlarını üyeleri ile paylaştı.

Editör: MURAT ÖZER