Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW ve Sunset Grill&Bar iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ismi 19 Aralık Çarşamba akşamı Sunset Grill&Bar’da gerçekleştirilen Yılbaşı Partisi’nde bir araya getirdi.

LEESE, DAVETLİLERE UNUTULMAZ BİR PERFORMANS YAŞATTI

BMW ve Sunset Grill&Bar işbirliği kapsamında gerçekleştirilen ve Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik , BMW / MINI / BMW Motorrad Genel Müdürü Uğur Sakarya ve Sunset Grill&Bar’ın işletmecisi Barış Tansever’in ev sahipliğini üstlendiği davete Kıvılcım – Levent Kocabıyık, Ersin - Siren Ertan Kayalar, Esra Civelek, Elif Dürüst, Memet Özer, Mustafa Taviloğlu, Alinur Velidedeoğlu gibi isimler yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar birçok özel etkinliğin buluşma noktası olan Sunset’in eşsiz ortamında gerçekleşen davette Amerikalı şarkıcı Danna Leese, Soul Jazz, Disco, R&B gibi farklı tarzdaki şarkıları kendine has yorumuyla seslendirirken; gece boyunca süren DJ ve dans showları konukların beğenisini topladı.

YENİ BMW 8 SERİSİ, MİSAFİRLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Gecenin sürprizi ise BMW ve Sunset Grill&Bar Yılbaşı Partisi için Türkiye’ye getirilen Yeni BMW 8 Serisi oldu. Sunset Grill&Bar’ın muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde yeni yıl heyecanını yaşayan davetliler, ezber bozan Yeni BMW 8 Serisi’ni yakından tanıma fırsatı buldu. Karakteristik çizglerini yeni nesil yüksek performanslı motorunun potansiyeliyle birleştiren, lüksün en güçlü imzası Yeni BMW 8 Serisi, katılımcıların ilgi odağı oldu.

Editör: MURAT ÖZER