Boyner Grubu'nun kurucusu Osman Boyner'in eşi ve Cem Boyner'in annesi Ayten Boyner hayatını kaybetti.

Ayten Boyner'in vefat haberi Boyner Grup kurumsal sosyal medya (Twitter) hesabından duruldu.

Boyner Grubun açıklamasında, "Kurucu ortağımız ve Boyner Grup Onursal Başkanı Osman Boyner'in kıymetli eşi, Yönetim Kurulu Başkanımız, CEO'muz Cem Boyner ve Yönetim Kurulu Üyemiz Neylan Dinler'in sevgili anneleri Ayten Boyner'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun." denildi.

Ayten Boyner, geçirdiği beyin kanamasının ardından vefat etti. Ayten Boyner aynı zamanda  Boyner Grubu'nun kurucusu Osman Boyner'in eşi ve iş insanı Cem Boyner'in annesidir. Bir süre önce Covid-19 tedavisi gören Ayten Boyner'in, geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı zamanda Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in de annesi olan Ayten Boyner, Covid-19 tedavisi sonrası taburcu edilmişti. Zorlu bir hastalığı atlatıp evine dönen Boyner, taburcu olduktan sonra evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Ayten Boyner, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi.

Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan Ayten Boyner, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün yaşamını yitirdi. Ayten Boyner, kılınacak cenaze namazı sonrası bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Ayten Boyner'in torunları ise iş dünyasından tanınan Ayşe Boyner, Elif Boyner, Murat Boyner, Emine Boyner'dir.

Editör: MURAT ÖZER