Kansersiz Yaşam Derneği’nin, Ritz Carlton Istanbul’da geçtiğimiz günlerde  düzenlediği iftar yemeği daveti cemiyet hayatının hayırsever isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

DİDA KAYMAZ - ZEYNEP YIMAZ - MELİS ÖZER

Kansersiz Yaşam Derneği’nin, Ritz Carlton Istanbul’da 21 Nisan’da düzenlediği iftar yemeği daveti cemiyet dünyasının hayırsever isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

REVNA DEMİRÖREN 

Ritz Carlton Istanbul’un katkılarıyla, KAYD Başkanı Dida Kaymaz, Eş Başkanı Zeynep Yılmaz ve Genel Sekreteri Melis Özer’in ev sahipliğinde, derneğin Sosyal Komitesinin katkılarıyla düzenlenen gecede toplanan bağışlar, ekonomik ve manevi güçlüklerle mücadele eden kanser hastalarına ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla kullanılacak.

 DİDA KAYMAZ

"BU SENE YILLIK DESTEKLEDİĞİMİZ AİLE SAYISI 92'YE ÇIKARTTIK"

2010 yılından beri kansersiz bir yaşam ideali çerçevesinde faaliyetlerini yürüten KAYD’nin Başkanı Dida Kaymaz yaptığı konuşmada “İyiliklerin yapıldığı, maneviyatın bu kadar güçlü olduğu bu ayda yanımızda olduğunuz ve desteklerinizi sürdürdüğünüz için müteşekkiriz. Bu gece bize mekanını açan ve ağırlayan Ritz Carlton Istanbul’a, iftar yemeğimize katılan, katılmasa da bağışta bulunan değerli dostlarımıza cömertlikleri için tek tek teşekkür ediyorum. Bağışlarınızla destekleyebildiğimiz her ailenin dualarının da sizlerle olduğunu ve yaptığınız her yardımın doğru adrese ulaştığını bilmenizi isteriz. Bu sene yıllık desteklediğimiz aile sayısını 92’ye çıkarttık. Maddi zorluklar içindeyken, kanserle yüzleşen kişilere bir nebze olsun nefes aldırabildiğimiz için mutluyuz” dedi.

ZEYNEP YILMAZ

KAYD Eş Başkanı Zeynep Yılmaz, derneğin destekte bulunduğu ailelerden gelen teşekkür mesajlarını paylaşarak “İyilik uzun bir yolculuk, yaptığınız bağışların nereye gittiğini göstermek bizim asli görevimiz ve bu derneğimizin ilkelerinden biri” dedi. Ailelerin videoları izlenirken salonda duygusal anlar yaşandı.

MELİS ÖZER 

KAYD Genel Sekreteri Melis Özer ise; Derneğin bu sene de şeffaflık ilkesi gereği bağımsız denetim raporu aldığını ve amaca yönelik giderlerinin %76 olduğunu paylaşmaktan gurur duyduklarını, bu ilkeden asla vazgeçmeyeceklerini dile getirerek misafirlere ve gecede büyük emeği olan Sosyal Komiteye bir kez daha teşekkür etti.

ÖZNUR YAKIN 

İftar yemeğine katılan isimler arasında; Revna Demirören, Aslı Pehlivanlar Aktürk, Begüm Özer, Öznur Yakın, Fahriye Önder, Sitare Kalyoncuoğlu ve Özlem Mutlu Çetin gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yer aldı.

BEGÜM ÖZER 

Editör: MURAT ÖZER