TOÇEV için yaptığı resim sergileri ile çocuklara desteğiyle tanınan TOÇEV Gençlik Komite Başkanı ressam Berfin Uluman’ın, “TOÇEV Çocukları İçin Boyuyoruz“ adını verdiği Sofa Otel’de gerçekleşen resim sergisine iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Alperen Duymaz, Aras Bulut İynemli, Aslı Şen, Ayşe Kazancı, Berk Atan, Erkan Kolçak Köstendil, Hakan Akkaya, Hakan Sabancı, Murat Dalkılıç, Işıl Reçber, İdris Nebi Taşkan, Seda Sayan, Serenay Aktaş Sinan Akçıl, Zara gibi destek veren ünlü isimlerin ressam Berfin Uluman ile yaptıkları tablolar görücüye çıktı.

Geliri TOÇEV’e aktarılmak üzere satışa sunulan tablolardan 6 tanesi satıldı. Aras Bulut İynemli, Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl, Erkan Kolçak Köstendil, Berk Atan, Serenay Aktaş’ın çocuklar için Berfin Uluman ile yaptığı tablolar yeni alıcılarıyla buluştu.

Aras Bulut İynemli’nin tablosunu Cook Shop zincirlerinin sahibi ve yönetim kurulu başkanı Ayşe Kazancı,

Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl ve Seda Sayan’ın tablosunu Azeri iş adamı Elmir Necebov,

Serenay Aktaş’ın tablosunu Talip Öztürk,

Berk Atan’ın tablosunu ise Ömür Demiral satın aldı.

Bu özel ve anlamlı günde Berfin Uluman’ı iş, cemiyet ve sanat hayatından başta TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu olmak üzere, Özge Ulusoy, Ayşe Kazancı, Berk Atan, Talip Öztürk, Serenay Aktaş, İdris Nebi Taşkan, Çağla Gürsoy, Burcu Sendir, Ebru Uygun, İsmet Alpagut, Simge Sutsurup, Türkan Gürsel, Cana İmer, Zara gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Proje ünlü marka danışmanı Selim Akar’ın kreatif danışmanlığında yapıldı.

Editör: MURAT ÖZER