3 kuşak turizmci ailenin kadın veliahtı Nurçe Erben, yeni açılan Elementa Hotel' de dostlarını ağırladı. Cactüs Oteller zinciri ve Elementa Hotel'in genel müdürü olarak bizzat kendi ilgileneceğini açıkladı.

Akdeniz yemekleriyle lezzet deryasında yüzdüren, bulutların üzerindeymiş gibi bir uyku yaşatan, antik Yunan heykelleriyle dolu Agora Bahçesinde kokteyller sunan otelde kutlama yemeğine Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı Kadriye Olgar ve eşi Güven Olgar, Feryal Gülman, Neylan Vardar gibi birçok isim katıldı.

FERYAL GÜLMAN-NURÇE ERBEN 

Davetlilere oteli gezdiren Erben, misafirleri ile birebir özel ilgilendi.

BODRUM'DA SANAT VE GASTRONOMİNİN ADRESİ KAPILARINI AÇTI 

Yalıkavak’ın en gözde koylarından Tilkicik’te yer alan Elementa Hotel, 52 odasıyla lüks butik otel konseptinde hizmet veriyor. Adını topraktan, havadan, ateşten ve sudan alan otel, misafirlerin sanat sevgisini mimarisine katan, yemeklerinde harmanlayan, servis hizmetinde buluşturan bir mekân olarak dikkat çekiyor.

KADRİYE OLGAR-NURÇE ERBEN-GÜVEN OLGAR

Bu sezon ilk misafirlerini ağırlayan otelin, resmi açılışı  ile sanat, iş ve cemiyet dünyasından isimlerle gerçekleştirilecek.

NURÇE ERBEN- NEYLAN VARDAR

YÖNETİCİSİ TANIDIK BİR İSİM 

Otelin yöneticisi ise  3 kuşak turizmci ailenin kadın veliahtı Nurçe Erben. Ten Tour'un ve Onur Air'ın eski ortaklarından  merhum Muhittin Ünsal Tülbentçi'nin torunu. Üç kuşak turizmci bir aile olan Erben ailesi, aquaparkıyla tanınan Yalıkavak’taki Cactus Fleur Beach Hotel’lerinin  de sahibi.

Sanat, gastronomi ve turizmi bir araya getiren Nurçe Erben, yeni otelin bütün tasarımı ve konseptiyle bire bir ilgilendi. Erben, sanata olan ilgisi nedeniyle otelin alt katını da sanat galerilerine uygun hale getirdi.   

Editör: MURAT ÖZER