Cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Ceylan Çapa, "Babaannem Fikret Şenes’in şarkısını söylemek çok özeldi" dedi. 

Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Ceylan Çapa oldu. İş ve özel hayatına dair soruları yanıtlayan Çapa, pandemi bitince tek başına Paris’e gitmeyi çok arzuladığını söyledi.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Ceylan Çapa oldu.

Hayatında hiç pişmanlığının olmadığını belirten Çapa, yaşadığı her olayın onu bugüne getirdiği için çok anlamlı olduğunu söyledi. Pandemi bitince tek başına Paris’e giderek sokaklarda dolaşmak istediğini belirten Çapa, en merak ettiği ülkenin Peru olduğunu sözlerine ekledi.

"BABAANNEM FİKRET ŞENES'İN ŞARKISINI SÖYLEMEK ÇOK ÖZELDİ"

Babaannesi Fikret Şenses’in onuruna yapılan “Fikret Şenses Şarkıları-Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı albümde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Çapa: “Birçok önemli sanatçının yanında babaanneme ait bir şarkıyı söylemek çok özeldi. ‘Ne Günler’ şarkısını büyük bir keyifle okudum. İleride devamı gelir mi şu an bilmiyorum” dedi.

"BİLL GATES'İN YERİNE GEÇMEK İSTERDİM"

Vidinli’nin bir günlüğüne bir ismin yerine geçme şansın olsa kimi seçerdin sorusuna Bill Gates olarak cevap veren Çapa, “Bill Gates’in zekasına büyük saygı duyuyorum. Bizim bir ayda okuduğumuz kitabı o çok kısa sürede bitiriyor. Onun zekasına sahip olmak nasıl olurdu çok merak ediyorum” dedi.

Gardırobundan eşofmanların önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Ceylan Çapa, boyunun 1.70 kilosunun da 50 kg olduğunu sözlerine ekledi. 

Editör: MURAT ÖZER