Damak zevkine düşkünlere yepyeni bir lezzet sunmaya hazır olan "Dönerin Efendisi" markası ilk restoranını görkemli bir davetle hizmete açarak, yeme-içme sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU, SÜLEYMAN ÇALIKOĞLU

"DÖNERDE DEĞİŞİM BAŞLADI!"

Yeme-içme sektörüne adını altın harflerle yazdırmaya hazırlanan "Dönerin Efendisi" isimli restoran şık bir davetle hizmete açıldı. İstanbul 4. Levent Oto Sanayi Metrosu karşısında yer alan yeni restoranın açılış gününde keyifli ve lezzet dolu anlar yaşandı.

SÜLEYMAN ÇALIKOĞLU, GÜVEN ADIGÜZEL, AYHAN AKBUDAK, ERHAN AKBUDAK

Restoranın ortaklarından Güven Adıgüzel, Ayhan Akbudak, Erhan Akbudak ve Süleyman Çalıkoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine; Meral-Hasan Kosif, Monik İpekel, Suzan Şen, Nail Yiğittaş, Serap Tibuk, Serap Sarı, Nuray-Okan Fenercioğlu, Arzu Kunt, İpek Toplusoy, Neşe Gönül, Ebru Uygun, Emre Ertürk, Ali Şentürk, Şenol İpek, Saruhan Hünel, Aslı Hünel, Savaş Yurtsever, Sevim Koç, Sibel Tan, Nazım Durak ve Süleyman Orakçıoğlu gibi iş, sanat, magazin ve cemiyet hayatından pek çok seçkin isim katıldı.

NEŞE GÖNÜL 

Yaklaşık 200 kişilik kapalı alanı ve 150 kişilik açık alan kapasitesine sahip olan restoranda, nefis döner lezzetinin yanı sıra, organik ürünlerden hazırlanan ev yemekleri bölümü de yer almakta.

HANDE SEZER PEKCAN 

Yeme-içme sektörünün usta ellerine emanet edilen restoranın şefliğini Yaşar Çanakçı, aşçılığını ise Serpil Okutucu üstleniyor. Şef Çanakçı, dönerin sadece Balıkesir yöresine ait danaların butlarından özenle seçilerek ve 72 saat marinasyon edilerek hazırlandığını vurgularken, aşçı Okutucu ise Antep yöresine ait olan Beyran çorbasının restoranın vazgeçilmez başlangıç lezzetleri arasına gireceğinin altını çizdi. Özellikle dönerin tadını merak eden konuklar, haftanın her günü saat: 11:30'dan itibaren akşamın geç saatlerine kadar bu eşsiz lezzeti keşfetme imkanı bulacak.

SERAP - LARA SARI 

Editör: MURAT ÖZER