Er.Do.Der, cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla Mandarin Oriental İstanbul Otel'de bir iftar daveti verdi. Davette,dernek yararına bir müzayede düzenlendi.

CANAN GÖZTEPE - TÜRKAN ŞERBETÇİ - NEŞE ŞERBETÇİ

Er.Do.Der'in (Erken Doğan Bebekleri Yasatma Derneği) düzenlediği iftar daveti cemiyet dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

ZEYNEP TOKER

Mandarin Oriental Otel'de gerçekleşen iftar daveti öncesinde konuklar bol bol sohbet ederek iftar vaktini bekledi. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte konuklar dua ederek oruçlarını açtı.

İftar sonrası Er.Do.Der Baskanı Canan Göztepe kısa bir konuşma yaparak, "Bağışlarınızı ve bu akşam ki açık arttırmadan elde edilecek gelirin erken ve yeni doğan bebeklerin küvezi için harcanacak" diyerek konuklarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

UĞUR BATUR 

Davetliler iftarlarını yaptıktan sonra dernek yararına bir açık arttırma da gerçekleşti. Uğur Batur, derneğe destek sağlamak için birbirinden özel ürünleri açık arttırmayla satışa çıkardı.

Davetliler yardımseverlik örneği göstererek açık arttırmada yardım yarışına girdi. Açık arttırma sonrasında sahneye Yılmaz Morgül çıkarak davetlilerin eşlik etmesi ile hep birlikte şarkılar söylendi.

HANİFE AKDAĞ - NİHAN AYAN

ÖZLEM ADAKUL

SERAP DİNDAR

Editör: MURAT ÖZER