Cemiyet hayatının sevilen ismi Etel Baler, yeni döndüğü  Santorini seyahatinden enfes karelerini paylaşırken bu yazki tatil planının,  çocuklarıyla birlikte Güney kıyılarını ve Yunanistan’ı gezmek olduğunu söylüyor...

Cemiyet hayatının sevilen ismi Etel Baler, bu yaz ki tatil planına ilişkin merak edilenleri ve unutamadığı tatil anılarını MAG okurları ile paylaşıyor. 

"TATİLE DAİR HAYALİM: HAYAT BOYU TATİL KIVAMINDA YAŞAMAK"

Bu yaz ki tatil planlarından bahsederken “Bu yazı çocuklarla teknede geçireceğiz. Güney kıyılarımızı dolaştıktan sonra Yunanistan’a geçeceğiz. Eğer yaz okulları yüz yüze eğitime geçerse Amerika’ya gitmeyi düşünüyoruz ”diyen Etel Baler, unutamadığı tatil anısı ilişkin şunları söyledi: “En son Santorini’de teleferiği kaçırdık ve herkesin inilmez dediği o devasa kaygan merdivenleri gecenin köründe indik. Herhâlde az kaldı diye aşağı her baktığımızda daha ellide birini yapmamış olduğumuzu görüyorduk. Macha Pichu’dan inmek gibi bir şeydi.” Tatile dair hayallerini ise “Hayat boyu tatil kıvamında yaşamak” olarak tanımlayan Etel Baler, dünyada en sevdiği yer için muhteşem enerjisi ve dünyanın sonsuzluğunu hatırlatan devasa ağaç kökleriyle Kamboçya oldu. İkinci olarak Uruguay, Paraguay sınırdaki İguazu şelalelerinin taneciklerini suratımda hissederek uyanmaktı. Bir de her zaman sonsuz ihtişamı ve güzelliğiyle yüzen şehir Venedik” diyerek sözlerini noktaladı. 

BU YAZ TATİL PLANLARINIZ NELERDİR?

Bu yazı çocuklarla teknede geçireceğiz. Güney kıyılarımızı dolaştıktan sonra Yunanistan’a geçeceğiz. Eğer yaz okulları yüz yüze eğitime geçerse Amerika’ya gitmeyi düşünüyoruz.

UNUTAMADIĞINIZ TATİL ANISI NEDİR?

En son Santorini’de teleferiği kaçırdık ve herkesin inilmez dediği o devasa kaygan merdivenleri gecenin köründe indik. Herhâlde az kaldı diye aşağı her baktığımızda daha ellide birini yapmamış olduğumuzu görüyorduk. Macha Pichu’dan inmek gibi bir şeydi.

TATİLE DAİR HAYALLERİNİZ NELERDİR?

Tatile dair hayalim: hayat boyu tatil kıvamında yaşamak.

TÜRKİYE'DE VE DÜNYADA EN ÇOK SEVDİĞİNİZ TATİL YERLERİ...

Bugüne kadar en sevdiğim yer, muhteşem enerjisi ve dünyanın sonsuzluğunu hatırlatan devasa ağaç kökleriyle Kamboçya oldu. İkinci olarak Uruguay, Paraguay sınırdaki İguazu şelalelerinin taneciklerini suratımda hissederek uyanmaktı. Bir de her zaman sonsuz ihtişamı ve güzelliğiyle yüzen şehir Venedik...

BU YILKİ TATİL BAVULU FAVORİLERİNİZ...

Bu yılki tatil bavulu favorilerim; Patbo mayom, Nur Karaata pareom, Dior terliklerim ve en son aldığım Rus vintage porselenli saatim.

ZAMAN GEÇİRMEKTEN EN ÇOK KEYİF ALDIĞINIZ ALDIĞINIZ TATİL PARTNERLERİNİZ KİMLER?

Zaman geçirmekten en çok keyif aldığım tatil partnerlerim; önce kendim ve tabii ki çocuklarım, sevdiğim dostlarım. 

Editör: MURAT ÖZER