Dünyaca ünlü sofra ve dekorasyon markalarının Türkiye temsilcisi Grace Brands, yaza özel renkli, dinamik programlarıyla Four Seasons Hotel Bosphorus ve Beymen ‘yaza merhaba’ davetine imza attı.

DUYGU İÇİL - ARZU SABANCI - ASLIHAN SABANCI

‘Grace’in Büyülü Dünyası’ isimli özel davette misafirler Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Şefi Görkem Özkan ve ekibinin hazırladığı muhteşem lezzetleri, Grace Brands’in kurucuları Duygu ve Sanem İçil’in hazırladığı rüya gibi bir sofrada deneyimlediler. 

AYTEN DANIŞMAN - DUYGU İÇİL - ZEYNEP ILICALI - REVNA DEMİRÖREN - SANEM İÇİL

Boğaz’ın maviliklerine bakan özel konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, Grace Brands ve Beymen ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Grace’in Büyülü Dünyası’, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini zarif bir davette bir araya getirdi. 

AYTEN DANIŞMAN - EDVİNA SPONZA - TOLGA ZENGİN

Four Seasons Hotel Bosphorus Grace Brands Patisserie’de, 12 Mayıs Perşembe günü düzenlenen davete aralarında Arzu Sabancı, Burcu Esmersoy, Edvina Sponza, Feryal Gülman, Ece Sükan, Buse Terim Bahçekapılı, Beste Yurttaş, Aslıhan Sabancı, Berrin Zorlu ve Elif İnci Aras’ın olduğu ünlü isimler katıldı. 

BUSE TERİM BAHÇEKAPILI

Four Seasons Hotel Bosphorus’un Executive Chef’i Görkem Özkan’ın hazırladığı çay saatinin imza lezzetlerinden olan ‘Kral Yengeç Brioche’, ‘Coronation Tavuk’ ve ‘Çıtır Karides Bao Bun’ gibi yaratıcı tatlar misafirlerin beğenisini kazandı. Grace Brands’in kurucuları Duygu ve Sanem İçil’in hazırladığı masal gibi bir sofrada bu özel lezzetleri deneyimleme imkânı bulan davetliler, yaza güzel bir başlangıç yapmanın keyfini yaşadı. 

Editör: MURAT ÖZER