Yüzyıllar öncesinin anılarını hafızalarda yeniden canlandıran Hatun, titizlikle seçtiği malzemeleri ustalıkla bir araya getiriyor ve hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştiren tarifler sunuyor.

ASALET, ZARAFET VE KENDİ ÖZGÜ MİSTİK ÇEKİCİLİĞİ İLE  'HATUN İSTANBUL' 

Asalet, zarafet ve kendine özgü mistik çekiciliği ile Hatun İstanbul, hem çok tanıdık hem de yepyeni esanslar ve lezzetler sunuyor. Binlerce yıllık tecrübe ve ustalığı bir araya getiren Hatun, tüm maharetini kullanıyor ve İstanbul'a has değerleri yeniden yorumluyor.

Değişen zaman ile birlikte pek çok âdet ve usul de yerini yenilerine bırakıyor. Bütün bu değişime rağmen bazıları kıymetini hiçbir zaman kaybetmiyor. Hatun İstanbul da, geçmişe anlam kazandıran bu özel değerlere günümüzde yeniden hayat veriyor.Hatun İstanbul firma sahibi Arzu Niziplioğlu,titizlikle seçtiği malzemeleri ustalıkla bir araya getiriyor, hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştiren tarifler sunuyor.

HATUN, YÜZYILLAR ÖNCESİNİN ANILARINI HAFIZALARDA YENİDEN CANLANDIRIYOR

Ayasofya, Haydarpaşa, Kız Kulesi, Dolmabahçe Palace, Topkapı, Galata ve Grand Bazaar isimli, İstanbul'un farklı dönem ve mekanına ait 7 farklı koku serisi ile harmanlanan kolonyalar, sabunlar, oda parfümleri ve kokulu mumların yaratıcısı Hatun İstanbul; Osmanlı ve Türk Kahvesi, özel lokum çeşitleri, çikolataları ve şık tasarımlı dekoratif ürünleri ile de iddialı.

Eşsiz bir kültüre saygı niteliğindeki özel tasarım ürünlerinde geleneksel tat ve kokuları harmanlayan Hatun İstanbul sizler için bütün hünerini sergiliyor. Geçmiş zamanların gizemini fısıldayan Hatun, yüzyıllar öncesinin anılarını hafızalarda yeniden canlandırıyor.

Hatun İstanbul'un hayatınıza değer katması dileğiyle...

Editör: MURAT ÖZER