Prime Optik Kurucusu Enes Ayhan ve Eylem İpek Şafak ev sahipliğinde gerçekleşen davette katılımcılar dünya markalarının sınırlı sayıda üretilen özel güneş gözlüğü koleksiyonlarını inceleyip, İlkbahar Yaz 2022 Sezonu trend seçkileriyle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadı.

AFRA - ENES AYHAN

Sektörde 25. yılını deviren, dünyanın dört bir yanında müşterisi olan Adana merkezli Prime Optik, dünya markalarına ait geniş ürün çeşitliliği ve kişiye özel güneş gözlüğü tasarımlarıyla da ilgi görüyor. Adana mağazası dışında online alışveriş sitesi www.primeoptik.com.tr aracılığıyla dünya trendlerini belirleyen koleksiyonları ilk olarak güneş gözlüğü tutkunlarına ulaşılabilir hale getiren PRIME OPTİK kurucusu Enes Ayhan, yakında İstanbul’da da sürpriz projelerinin olacağını güneş gözlüğü tutkunlarına müjdeledi.

ÖZNUR YAKIN

Le Meridien İsranbul Etiler’de gerçekleşen etkinliğe katılan misafirler büyüleyici bir atmosfer eşliğinde yaz tatili için güneş gözlüğü alışverişi yapıp dostlarıyla sohbet ederek keyifli bir gün geçirdi.

CEYLAN ÇAPA

Davete katılanlar arasında  Ceylan Çapa, Öznur Yakın, Melis Özer,  Ayşe Burcu Kaya, Arzu Kunt, Burcu Hattat, İpek Köse, Petek Ertüre gibi isimler yer aldı.

ARZU KUNT - İPEK KÖSE

Editör: MURAT ÖZER