Türkiye’de Alışılmışın Dışında Yepyeni Bir Konsept Openhaus Nişantaşın’da  açıldı.
 

Açılışını özel bir etkinlik ile kutlayan Openhaus, modadan dekorasyona farklı stilleri kombinlediği iç yapısını, iş dünyası, cemiyet hayatı ve basından gelen misafirlerine anlattı.
 

Şehrin tam merkezinde, Nişantaşı’nda Valikonağı ve Abdi İpekçi Cadde’lerinin kesiştiği noktada kapılarını açan Openhaus, alışveriş ve etkinliğe yeni bir dinamik kazandırıyor.

Saat 18.30’da DJ Funky ‘’C’’ nin performansı ile başlayan etkinlik Aquadrum’ın benzersiz perküsyon performansı ile devam etti.


Özgür Masur, Feryal Gülman, Arzu Kaprol, Alegra Levi, Nur Bilen Yavuzer gibi isimlerin katıldığı etkinlik DJ Yakuza’nın özel performansı ile sona erdi.


EŞSİZ BİR KONSEPT

Openhaus trend markaları, lezzetli yemekleri, açık fikirleri ve yenilikçi etkinlikleri yepyeni bir konsept mağaza ile tek bir çatı altında toplayarak özgün bir deneyim yaşatmaya geliyor …

Türkiye’de cesur konseptiyle bir ilk olmaya hazırlanan Openhaus, yerli ve yabancı moda markalarının sürpriz işbirlikleriyle hazırlanan kapsül koleksiyonları, yemekleri ile tadı damağınızda kalacak restoranının yanı sıra sanat severler için kitapevi ve yaratıcı dekorasyon fikirleriyle 3 kattan oluşan 800 metre karelik mağazası ile hayatımıza giriyor.
Giriş katında 10, üst katında 16 marka dönemsel mini mağazalarıyla yenilikçi ve enerjik bir yaşam alanı oluşturarak sürekli değişen hayata ayak uydurarak dinamizmi yakalıyor.

OPENHAUS'UN RUHU 

Sadece İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin arzu odağı semti Nişantaşı’nın en bilinen binasında alışılagelmiş çok markalı mağazacılık dışındaki yapısı ile pozitif ve enerjik bir ruhla yeni bir marka kimliği oluşturuyor. Dinamik kimliğini 270 derece’lik dev vitrinine yansıtarak merağı doruk noktasına taşıyor.

EŞSİZ MARKALAR DIŞINDA OPENHAUS'DA NELER VAR 

Openhaus, Openkitchen, Openmind ve Openspace olarak 4 farklı kişiliğiyle ruhunu tamamlıyor.

OPENHAUS 

Ağırlıklı olarak Türk tasarımcılar ve markaların, dünyanın her yerinden dikkat çekmiş en farklı yabancı markalarla kombinleneceği, moda ve dekorasyon markalarının bir araya geldiği bir buluşma noktası.

OPENKITCHEN

Tadabileceğiniz en eşsiz ve alışılmışın dışında lezzetlerin kombinasyonu.

OPENSPACE

Ceşitli davetlerin,sergilerin toplantıların ve etkinliklerin yapılacağı sofistike bir etkinlik alanı.

Editör: MURAT ÖZER