Türkiye’nin en köklü holdinglerinden biri olan ve Ege Bölgesi ile İzmir’e yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Türkerler Holding, şehrin iş dünyası ve cemiyet hayatını erken yılbaşı balosunda buluşturdu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in ev sahipliğinde Swissotel’de düzenlenen yılbaşı balosuna, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Yaşar Holding YKB Selim Yaşar, İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, Zeliha- Muharrem Toprak, Medikal Park Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer, Ozan Balaban, Berna- Deniz Sipahi gibi iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

İZMİR'İN İŞ VE CEMİYET HAYATI, TÜRKERLER HOLDİNG'İN YILBAŞI BALOSUNDA BULUŞTU

Türkerler Holding, İzmir’in iş ve cemiyet hayatından önde gelen isimleri yılbaşı balosunda buluşturdu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in ev sahipliğinde ve katılımıyla düzenlenen gecede Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin’in yanı sıra İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Yaşar Holding YKB Selim Yaşar, İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, Zeliha- Muharrem Toprak, Medikal Park Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer, Ozan Balaban, Berna- Deniz Sipahi katıldı.

CEREN AKSAN'IN ELEKTRO KEMAN PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

Osmantan Erkır’ın sunduğu gece, keman virtüözü Ceren Aksan’ın elektro keman performansıyla başladı. Dünyanın en sevilen dans şarkılarını dansçılarının koreografileri eşliğinde yorumlayan Aksan izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

YILBAŞI BALOSUNDA ŞEVVAL SAM'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Gecede sahne alan Şevval Sam ve Orkestrası, sahnede unutulmaz bir performans sergiledi. Muhteşem Karadeniz şivesiyle dinleyenlerin kulağının pasını silen Sam, teatral şovlarıyla da geceye katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Şehrin en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti İzmir projesinin yanı sıra Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatı ve Ege Bölgesi’ndeki jeotermal enerji yatırımları ile dikkat çeken Türkerler Holding’in düzenlediği gecede Osmantan Erkır, yaptığı kısa sunum ile Türkerler Holding’in Ege Bölgesi ve İzmir’e yaptığı yatırımların altını çizmeyi de ihmal etmedi.

Editör: MURAT ÖZER