Jaune İstanbul, moda, sanat, mücevher, kitap ve dekorasyon konusunda daha önce Türkiye’de satışa sunulmayan yabancı markalar ve sofistike bir çizgiye sahip Türk tasarımcılar ile kendi yarattıkları Jaune markasını aynı mekanda buluşturuyor. Çağdaş, bohem, sıradan olmayan, tarzı ile kişiliğini yansıtabilen, kendine güvenen şehirli kadınların ilgiyle takip edeceği Jaune İstanbul’un açılışı, mücevher markası Alice Ciccolini’nin lansmanı ile birlikte gerçekleşti.
Dünyanın farklı ülkelerinden gelen benzersiz ürünlerle bazen Paris Marais’de bir ara sokağı, bazen Fas’ın ılık rüzgarını, bazen Symi’nin samimi havasını Bebek’e taşıyan Jaune’un açılışı önemli simaları bir araya topladı.
Aslı Bayraktaroğlu ve Edwina Sponza’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete katılanlar, yazı daha da güzelleştirecek son derece şık kıyafet ve aksesuarlarla tatil öncesi alışverişlerini tamamladılar. Yaz doğallığı ve rahatlığını öne çıkaran koleksiyonun sergilendiği açılış, Lian Beraha’nın hazırladığı muhteşem ikramlarla renklendi.
Grainne Morton, Lizzie Fortunato, The Souks. Ten Twelve, Rdavarenel, Ulla Johnson,d’Ascoli, Injiri, Karla Kolletto, Bagni Paloma, YvonneS, Soeur, Katerina Psoma, Evi Grintella gibi markaların yer alacağı Jaune İstanbul, Barlas+Parlak
Mimarlık tarafından gerçekleştirilen dekorasyonu ve Design Atelier Neşe Nogay’ın kurumsal kimliği ile de beğeni topladı.

Editör: MURAT ÖZER