Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un heyecanla beklenen Spa ve Wellness tesisi Six Senses Spa, Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez’in yeni mevsime girerken sağlıklı beslenme önerileriyle renklenen davete ev sahipliği yaptı. 

SELAHATTİN DÖNMEZ

DÜNYACA ÜNLÜ SIX SENSES SPA İSTANBUL’DA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR 

Bütüncül sağlık anlayışı alanında alışılmışın dışında hizmetler sunan Six Senses Spa, yemyeşil bahçesi, geleneksel Türk Hamamı ve Six Senses’e özel terapileri ile sağlıklı yaşam ışığında kendini şımartmak isteyen misafirlerini bekliyor.   

        

SERAP SARI

Six Senses Kocatas Mansions’ın heyecanla beklenen wellness tesisi Six Senses Spa, Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez’in yeni mevsime girerken ruh ve beden sağlığını koruyacak öneriyle renklenen bir davete ev sahipliği yaptı.

NORA KALPAKÇIOĞLU

Davete Nora Kalpakçıoğlu, Mina Karagülle, Burcu Şendir, Serap Sarı, Bianca Somer Türkmen, Sibel Kerimoğlu, Neslihan Canbazoğlu, Leyla Emadi ve Sibel Karakaşlı katılım gösterdi.

MİNA KARAGÜLLE

Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, şehrin tarihini aynalayan iki muhteşem yalıda konumlanan Six Senses Kocataş Mansions’ın koru alanında, muhteşem Boğaz manzarasına karşı konumlanan Six Senses Spa, markanın bütüncül sağlık anlayışını misafirlerin beğenisine sunuyor.  

BİANCA SOMER TÜRKMEN

Ruh ve beden sağlığını koruyacak beslenme hakkında birbirinden yararlı bilgileri katılımcıları ile paylaşan Selahattin Dönmez;  “Genel beslenmemizde doymuş yağların yerine tekli doymamış yağlarının tüketimini arttırmamız yani hayvansal katı yağlar yerine zeytinyağıyla değiştirmeniz kısa sürede iyi huylu kolesterolünüzün yükselmesini, kötü huylu kolesterol ve trigliserit düzeyinin azalmasına yardımcı olmaktadır.

BURCU ŞENDİR

Zeytinyağı dumanlanma noktası yüksektir. içerdiği oleic asit ve antioksidanlar sayesinde ortalama 210 derecededir. Bu nedenle pişirme yaparken zeytinyağı kullanmak doğallığını bozmamaktadır. 2015 yılında International Journal of Fats and Oils dergisinde yayınlanan farklı bir araştırmada sızma zeytinyağını 200C’de kızartmada dahi trans yağların oluşmadığı sağlıklı pişirmede güvenle kullanılabileceği bildirilmiştir.”

SİBEL KERİMOĞLU

Doğunun kadim bilgeliği ve Batı’nın modern tekniklerinin harmanlandığı Six Senses Spa, beş farklı bakım odası, üç farklı hamamı, güzellik merkezi, anti-aging merkezi, el ve ayak bakımlarına ek olarak fitness ve nörobilimden faydalanan terapilerle fark yaratırken, misafirlere holistik wellness anlayışı ışığında unutulmaz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor.

NESLİHAN CANBAZOĞLU

Misafirlerin kendisi ve çevresi ile yeniden bağ kurmasını hedefleyen Six Senses Spa, kişiye özel deneyimler ve sıra dışı atmosferi ile İstanbul’a bambaşka bir Spa anlayışı getiriyor.

LEYLA EMADİ

Six Senses’in Dünya çapında tanınan imza masajları; holistik, derin doku, detoks baş ve ayak masajlarına ek olarak cilt tipine özel analizlerle uzmanlar tarafından hayata geçirilen cilt ve vücut bakımları ile kendinizi yenilenmiş ve canlanmış hissedeceksiniz.  

SİBEL KARAKAŞLI

Uzman kadrosu eşliğinde sürdürülebilir ve doğal yaklaşımları ile daha sağlıklı ve pozitif bir yaşam tarzının anahtarını sunan Six Senses Spa, misafirlerini  cilt bakımı, masaj veya geleneksel Türk hamamında dinlenme ve günlük hayatın kaosundan uzaklaşmaya davet ediyor.

Editör: MURAT ÖZER