Six Senses Kocataş Mansions , gelenekselleşen “Wellness Talks” davetlerinin yenisini, Bütünsel Beslenme Uzmanı ve Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu Ebru Zeynep Altay’ın katılımıyla, sürdürülebilir iyi yaşam alışkanlıkları ve sağlıklı beslenme konusunda gerçekleştirdi.

EBRU ZEYNEP ALTAY

Davete Şule Argüder, Özge Argüder Sander, Zeynep Aydınlar, Ayşegül Tuncer, Selva Kazova, Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Zuhal Demiraslan, Av. Buket Açıkgöz, Sanem Topbaş, Belgin Yardım, Şeyma Pulat  katılım gösterdi.

 ŞULE ARGÜDER

Six Senses Kocataş Mansions, Bütünsel Beslenme Uzmanı ve Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu Ebru Zeynep Altay’ın,  iyi ve sağlıklı beslenme, şekersiz yaşam ve şifa kaynağı olarak mutfak sırları konularında konukları bilgilendirdiği  gelenekselleşen “Wellness Talks” sohbetlerinin bir yenisini gerçekleştirdi.

ZUHAL ŞAHLI CİN

Six Senses Kocataş Mansions İletişim ve Pazarlama Direktörü Zuhal Şahlı Cin ev sahipliğinde gerçekleşen davete Şule Argüder, Özge Argüder Sander, Zeynep Aydınlar, Ayşegül Tuncer, Selva Kazova, Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Zuhal Demiraslan, Av. Buket Açıkgöz, Sanem Topbaş, Belgin Yardım, Şeyma Pulat katılım gösterdi.

ÖZGE ARGÜDER SANDER

Ebru Zeynep Altay’ın tecrübeleri ışığında misafirleri şekersiz beslenme, tarladan sofraya sağlıklı besinler ve iyi yaşam anlamında ruh ve beden bütünlüğünün önemi konusunda bilgilendirdiği davette, 21 günde şekersiz yaşam ve mutfağı şifa merkezine çevirmenin nasıl mümkün olacağı konuşuldu.  

EBRU ZEYNEP ALTAY - SANEM TOPBAŞ -

Ebru Zeynep Altay; “Biz bedenimiz, zihnimiz, ruhumuza neyi verirsek, dışarı tezahürü o oluyor. Hücrelerimize iyi veri girmemiz gerekiyor ki, iyi çıktı alabilelim. Hipokrat’ın da dediği gibi ne yersek o’yuz! Benim değişimle de “Tabağın Değişsin! Sen Değiş!”  açıklamasında bulundu.

EBRU ZEYNEP ALTAY - ZEYNEP AYDINLAR - BELGİN YARDIM

Wellness ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla örnek projeler yaratan Six Senses Kocataş Mansions’ın Executive Şefi Özgür Üstün, misafirlere lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir menü hazırladı. 

AYŞEGÜL TUNCER

BUKET AÇIKGÖZ

SEDEFHAN OĞUZ

SELVA KAZOVA

ŞEYMA PULAT

ZUHAL DEMİRASLAN

Editör: MURAT ÖZER