Dün sabah özel bir hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü iş adamı Roman Mağazalarının ortağı, iş ve cemiyet dünyasının tanınmış simalarından Süleyman Toplusoy bugün son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ünlü iş adamı Süleyman Toplusoy, bugün son yolculuğuna uğurlandı.  Giyim markası olan Roman Mağazaları'nın ortağı ve 3 çocuk babası iş adamı Süleyman Toplusoy, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

59 yaşındaki Toplusoy'un cenazesi bugün Çekmeköy'de bulunan Ensar Camii'ne getirildi.

NEJDET AYAYDIN

Merhum iş adamı Süleyman Toplusoy'un cenaze namazından önce Çekmek Ensar Camisinde Kuranı Kerim okutulurken cenaze namazına katılan isimler merhum Süleyman Toplusoy'un eşi İpek Toplusoy'a taziyelerini iletti.

İPEK TOPLUSOY

İPEK TOPLUSOY

Cenazeye Toplusoy Ailesinden Muharrem Toplusoy, Turgut Toplusoy, İpek Toplusoy, Ayşegül Toplusoy, Suzan Toplusoy, Dila Toplusoy ve aile yakınların bulunduğu Cenaze namazına Yalçın Ayaydın, Ali Ağaoğlu, Cem Kalyoncu, Nejdet Ayaydın, Dilek Hanif, Pervin Ersoy, Bilge Kuru, Figen Kıral, Hediye Güral, Stare Kalyoncu, Enis ve Nergis Pekuysal gibi cemiyet hayatı ve iş insanı katıldı. 

PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

ERDAL AYAYDIN - MUHARREM TOPLUSOY - YALÇIN AYAYDIN

 MİTHAT ERDEM - TURGUT TOPLUSOY - MUSTAFA TAVİLOĞLU - ALİ AĞAOĞLU

Ali Ağaoğlu, “Allah rahmet eylesin. Çok genç yaşta. Çok daha verimli olacaktı. Kader böyle. Allah yattığı yeri cennet etsin" dedi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Toplusoy'un cenazesi Çekmeköy Köyiçi Eski Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Editör: MURAT ÖZER