TOHUM OTİZM VAKFI ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 11 YAŞINDA !

Otizmli çocuklar yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören “Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali”, on birinci yaşında ilklere imza atmaya devam ediyor.   Bu sene 21 ve 22 Kasım tarihlerinde saat 10:00 – 21:00 arasında gerçekleşecek etkinliğinin mekanı yine Four Seasons Hotel at the Bosphorus olacak.

STANDLAR 11 SENEDİR OTİZM’E DESTEK İÇİN KURULUYOR!

Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli çocuklar yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla gelenekselleşen Alışveriş Festivali’nde bu sene de ziyaretçileri yine birbirinden özel sürprizler bekliyor. İsteyen herkesin giriş ücretini ödeyerek ziyaret edebileceği Alışveriş Festivali’nde ziyaretçiler, yılbaşı öncesi sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukları da sevindirecekler ve onların eğitimine de katkıda bulunmuş olacaklar.

GELİRİN TAMAMI TOHUM OTİZM VAKFI'NIN ÇALIŞMALARINI DESTELEMEK İÇİN 

Etkinlik giriş ücreti, katılımcı firmalardan sağlanan gelir, yılbaşı alıveriş sepetleri, seminer ve çekiliş bileti ücretlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Bu yıl yine birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile kermesteki yerini alacak.

120'Yİ AŞKIN SEÇKİN FİRMA TOHUM OTİZM VAKFI ALIŞVERİŞ FESTİVALİ'NDE!

Ziyaretçiler; takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, mücevherden aksesuara, birçok  konuda 120’yi aşkın birbirinden seçkin ve özel markanın ürünlerini ve koleksiyonlarını bir arada bulabilecekler. Bilinen birçok markanın yanı sıra  tarzıyla öne çıkan yeni firmalar da İstanbullulara değişik seçenekler sunacak. Geçtiğimiz sene 2.000’i aşkın kişinin ziyaret ettiği etkinliğe, bu sene ise en az 3.000 ziyaretçinin katılması bekleniyor. Bireyler ve kurumlar arasında sosyalleşme olanağı da sağlayan özel bir “sosyal sorumluluk” projesi olan Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali, sadece otizmli çocuklara katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda hareketliliği ile ekonomik katkı da yaratacak.

11'NCİ YILA ÖZEL 11 HEDİYE ÇEKİLİŞİ

Etkinlikte hazırlanan özel sürprizlerden biri de 11. yıla özel 11 hediye çekilişi olacak. İş hayatının önemli kurumları, çağdaş sanatçılar ve seçkin markaların Tohum Otizm Vakfı’na bağışladığı birbirinden özel hediyeler çekilişe katılan şanşlı ziyaretçileri bekliyor olacak. Çekilişte; Kafkas Mücevher’in Tohum Otizm Vakfı için tasarladığı özel tasarım kolyenin yanısıra, Four Seasons Seyşeller, Peninsula Paris Hotel ve Hyatt House New York otellerinde konaklamalar, Ressam Ebru Uygun’dan tablo, Avusturya / VIVAMAYR Altaussee Detoks ve Sağlık Merkezinden 1 hafta konaklama, Tiffany & Co. / Elsa Peretti Padova Serisi 4’lü Gümüş Servis Takımı, Yücel Kale’den sanat eseri, Merve Gürsel’den özel tasarım tombak, Siren Ertan Couture’dan özel tasarım gece elbisesi ve Tumi’den bavul seti yer alacak.

KİŞİSEL GELİŞİM SÖYLEŞİLERİ 

Alışveriş Festivali’nde ziyaretçiler alışverişin yanı sıra sağlık ve kişisel gelişim alanlarında fark yaratan isimlerin söyleşilerine katılıp kişisel kazanımlar elde etme imkanı da bulabilecek. Söyleşi programında; 21 Kasım Çarşamba günü Azra Kohen ve Ayşe Arman ile “Hayata Dair Herşey”, Haldun Dormen ve Ayşe Arman ile “Hayatımız Tiyatro” ve Piraye Erdoğan ile "Özgür Zihin ve Özgür Nefes ile Gerçekte ve Gerçekten Yaşamak” adlı seminerler yer alacak. 22 Kasım Perşembe günü ise Dr. Neslihan Zabcı ile “Ergen Ebeveyni Olmak” ve Batuhan Aydagül ile“Çocukları Geleceğe Taşıyacak Beceriler ve Bu Süreçte Ebeveynlerin Rolü”konulu seminerler ziyaretçilerle buluşacak.
 
ÖZEL TASARIM YILBAŞI SEPETLERİ SÜPRİZLERLE DOLU

Alışveriş Festivali’nde, Tohum Otizm Vakfı kurucularının yanı sıra cemiyet, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri tarafından hazırlanan birbirinden özel yılbaşı hediye sepetleri de otizmli çocuklar yararına satışa sunulacak. Sepetlerden elde edilen gelirin tamamı yine otizmli çocukların eğitim projelerine aktarılacak.   Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin de dahil olmak üzere, aralarında vakfın kurucuları da olan destekçiler; Arzu Sabancı, Arzuhan Yalçındağ, Aslı Ekşioğlu, Aslı Soyak, Aylin Tahincioğlu, Ayşe Polat, Ayşe Torfilli Somer, Bettina Hakko, Caroline Koç, Demet Sabancı, Deniz Yıldız Edin, Dilara Sel, Ebru Kohen, Enis Karavil, Fatoş Yalın Arkun, Hande Taviloğlu, İrem Kınay, Melisa Von Faber Castell, Meral Peltekçi, Nesrin Esirtgen, Nil Bentürk Uyguner, Reyhan Demirören, Rezzan Benardete, Sanem Kardıçalı, Sedef Orman, Serra Türker, Sevan Bıçakçı, Şebnem Çapa, Şeli Elvaşvili, Siren Ertan Kayalar, Şirin Yalçın, Ümit Boyner, Yasemin Aloğlu, Zeynep Çarmıklı ve Zeynep Madra çok özel ve süprizlerle dolu sepetler hazırladılar.

ŞENLİĞE ÖZEL MENÜLERLE KEYİFLİ BİR MOLA

Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali için özel olarak hazırlanmış menüleriyle İstanbul’un en popüler cafe ve yemek firmaları da 21-22 Kasım’da Four Seasons Hotel at the Bosphorus’da olacak. Gurme lezzetlerin bir arada bulunacağı ve özel ikramların sunulacağı etkinlikte ziyaretçiler, gün içerisinde hem zengin yemek bölümünde keyifli bir ara verebilecek hem de Tohum Otizm Vakfı’nın çalışmalarını tanımak ve desteklemek imkanı bulacaklar.

HERKESİ BEKLİYORUZ

İstanbulluların keyifli zaman geçirebileceği etkinliğimize herkesi bekliyoruz. Siz de 21 Kasım Çarşamba ve 22 Kasım Perşembe gününüzü Four Seasons Hotel at the Bosphorus’da gerçekleşecek Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’ne ayırarak hem keyifli vakit geçirebilir hem de otizmli çocuklar için yürütülen projelere ve eğitimlerine destek olabilirsiniz. 
 

Editör: MURAT ÖZER