“Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği” 1 -2 - 3 Aralık tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da ziyaretçiler ile buluştu.  

Katılımcılar seçkin markalardan yeni yıl hediyelerini keyifle seçerken aynı zamanda otizmli çocukları da destekledi. 

BEGÜM AYAYDIN

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği İstanbul’un en yeni ve en popüler oteli Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşti. 

ZEYNEP ÜSTÜNEL

100'Ü AŞKIN SEÇKİN MARKA FESTİVALDE BULUŞTU 

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde, takı giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik, aksesuar ve antika gibi çeşitli pek çok konuda 100’ü aşkın birbirinden seçkin ve özel markanın ürünleriyle  ziyaretçiler ile buluşmaya devam etti. 

ŞİRİN YALÇIN

Bu yıl yine birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile festivaldeki yerini aldı.

ECE KIRAL

Zeynep Üstünel, Begüm Ayaydın, Aylin Tahincioğlu, Şirin Yalçın, Ece Kıral, Begüm Özer ve Maya Portakal'ın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış simanın ziyaret ettiği Alışveriş Festivali çok güzel sahnelere şahit oldu.

TOHUM OTİZM VAKFI ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 14. KEZ GERÇEKLEŞTİ!

Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli çocuklar yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla gelenekselleşen Alışveriş Festivali’nde bu sene de ziyaretçiler yine birbirinden özel sürprizlerle karşılaştılar. İsteyen herkesin giriş ücretini ödeyerek ziyaret ettiği Alışveriş Festivali’nde ziyaretçiler, yılbaşı öncesi sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukları da sevindirerek onların eğitimine de katkıda bulunmuş oldular.

Editör: MURAT ÖZER