Dünyaca ünlü kozmetik markası Anastasia Beverly Hills’in kurucusu Anastasia Soare, Sephora Türkiye tarafından düzenlenen özel bir davette markasının koleksiyonunu ünlü isimlerin beğenisine sundu.

HOLLYWOOD YILDIZLARININ KAŞ TASARIMCISI ANASTASIA SOARE, TÜRKİYE’DE ÜNLÜ İSİMLERLE BULUŞTU 

Cindy Crawford, Oprah Winfrey, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Victoria Beckham ve Penelope Cruz gibi Hollywood’un dünyaca ünlü birçok ismine ‘Altın Oran’ yöntemiyle kaş tasarımı uygulayan Anastasia Soare’nin katılımıyla Hotel Les Ottomans’ta gerçekleştirilen davete, Arzu Sabancı, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Suzan Toplusoy, Zeynep Üstünel, Işıl Reçber, Yelda Tiftik, Selma Türkeş, Hande Can, Mine Kalpakçıoğlu, Maide Kurttepeli gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

“Güzelliğin kalp atışı” sloganıyla dünyaca ünlü birçok markayı güzellik tutkunlarıyla buluşturan Sephora Türkiye, Kaliforniya’da 1997 yılında kurulan Anastasia Beverly Hills markasını Türkiye’de ilk kez satışa sundu.

ÜNLÜ SİMALAR "ANASTASIA BEVERLY HILS" RUHUNU HOTEL LES OTTOMANS'TA YAŞADI 

Hollywood’un dünyaca ünlü birçok ismine patentli “altın oran” yöntemiyle kaş tasarımı yapan Anastasia Beverly Hills markasının kurucusu Anastasia Soare’nin katılımıyla Hotel Les Ottomans’ta gerçekleştirilen davette, markanın ürünleri büyük beğeni topladı.

Sephora ile Anastasia Beverly Hills işbirliğini kutlamak üzere düzenlenen davette, markaya ismini veren ve markanın doğduğu şehir olan Beverly Hills ruhu Hotel Les Ottomans’ın büyülü atmosferine yansıtıldı.

Davete Arzu Sabancı, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Suzan Toplusoy, Zeynep Üstünel, Işıl Reçber, Yelda Tiftik, Selma Türkeş, Hande Can, Mine Kalpakçıoğlu, Maide Kurttepeli gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Davet için bir araya gelen ünlü isimler, Hollywood’un dünyaca ünlü birçok ismine “ Altın Oran” yöntemiyle kaş tasarımı uygulayan Anastasia Soare’den güzellik tüyoları aldı ve uygulama imkanı da yakaladı.

Editör: MURAT ÖZER