Institut Esthederm’in “Intensive Moleküler Bakım Serisi”, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı özel bir lansmanla tanıtıldı.

DURU KARABACAK - BURCU ŞENDİR

Cilde duyduğu saygı ile ürünler geliştiren Institut Esthederm, moleküler güzellik bakımı olarak anılan Intensive Serisi'ni önceki gün  gerçekleşen bir etkinlikle tanıttı.

MELİS HATİPOĞLU - TUĞÇE POSTOĞLU

Ulus 29’da gerçekleşen lansmanda Nuray Fenercioğlu, Zeynep Toker, Hande Sezer Pekcan, Burcu Şendir, Duru Karabacak, İpek Köse, Arzu Kunt, Arzu Özal, Ayşegül Kayabay,  Evrim Kırmızıtaş Başaran, Begüm Özer, Özlem Eraslan, Ayşe Burcu Kaya, Melis Hatiopoğlu, Melis Özer, Aylin Çetinkaya, Hande Sezer Pekcan,Tuğçe Postoğlu, Emel Yıldırım, Ece Vahapoğlu gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı.

İPEK KÖSE

Intensive Serisi, cildin ihtiyacına yönelik hızlı ve güvenli çözümler geliştiren 7 farklı ve etkili molekülden oluşuyor. Düzenlenen etkinlikle bu moleküllerden bazılarını ünlü isimler temsil etti.

CEYLAN ÇAPA

Ceylan Çapa temsil ettiği Spiruline molekülü hakkında açıklamada bulunarak “Yaşamımda vazgeçemediğim tek şey spor yapmak ve sportif yaşam tarzını benimsemek diyebilirim. Hayatım böyle olunca beslenmeme dikkat ederken vücudumun ihtiyaçlarının yanı sıra cildimin de besine ihtiyacı oluyor. Cildim için Esthederm Intensive moleküllerinden Spiruline’nin 220’den fazla besleyici içerik ile cildime canlılık katmasını sağlıyorum.” dedi.

ÖZLEM ERASLAN

Editör: MURAT ÖZER