İstanbul’un merkez lokasyonu Barbaros Bulvarı’nda misafirlerinin hizmetine açılan Mövenpick Hotel İstanbul Bosphorus, yılbaşı öncesi konuklarını ağırlamaya başladı.

YASEMİN ÇAĞLAR HATTAT-ALPİN ALBAYRAK-İSMAİL KÜÇÜKKAYA-CAVİT ÇAĞLAR-AYŞE KUBİLAY-YASEMİN ÇAĞLAR-SELİN TÜREGÜN-DUYGU ÇARMIKLI-LARA KURT

Babaları iş insanı Cavit Çağları’ın sahibi olduğu The Plaza Hotel’i baştan aşağıya yenileyerek yepyeni bir marka değeri ile taçlandıran kızları Yasemin Çağlar ve Yeşim Çağlar Hattat, dostlarını davette ağırladı.

YASEMİN ÇAĞLAR-YEŞİM ÇAĞLAR HATTAT

Otelin roofunda bulunan ve ilerleyen günlerde şehrin yıldız mekanları arasına girmeye aday olan lüks İtalyan Restoranı Da Vittorio Ristorante’de verilen davete; Revna Demirören, Eda Kosif, Aslı Şen, Feryal Gülman, Berrin Zorlu, Beyza Uyanoğlu, Sitare Kalyoncuoğlu, Monik İpekel, Bahar Şer ve Sevim Uyar katıldı.

SİTARE KALYONCUOĞLU-BAŞAK ÇAĞLAR-REVNA DEMİRÖREN-YASEMİN ÇAĞLAR-YEŞİM ÇAĞLAR HATTAT

Misafirler mekanın muhteşem manzarası eşliğinde İtalyan lezzetlerinden oluşan menüsünü deneyimlerken, dostları Yasemin Çağlar ve Yeşim Çağlar Hattat’ı yepyeni markalarının başarısı için tebrik ettiler.

YEŞİM ÇAĞLAR HATTAT, SEVİM UYAR, MONİK İPEKEL, FERYAL GÜLMAN, YASEMİN ÇAĞLAR

PINAR ERTAÇ-SİTARE KALYONCUOĞLU-YEŞİM ÇAĞLAR HATTAT-BAŞAK ÇAĞLAR-EDA KOSİF- ASLI ŞEN-YASEMİN ÇAĞLAR

BAHAR ŞER-BEYZA UYANOĞLU-YASEMİN ÇAĞLAR-FERYAL GÜLMAN-YEŞİM ÇAĞLAR HATTAT-SEVİM UYAR-BERRİN ZORLU

Editör: MURAT ÖZER