adL+Cengiz Abazoğlu işbirliğinin 17 sezonu olan İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu “Wonderland”, geçtiğimiz gün Raffles İstanbul’da gerçekleşen etkileyici bir defile ile tanıtıldı!

adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNDE, PODYUM HARİKALAR DİYARINA DÖNÜŞTÜ!

Koleksiyondaki parçalar kadar, görsel show’lar, dans performansları ve Türkiye’nin ünlü mankenleri Çağla Şıkel, Didem Soydan ve Pınar Tezcan göz doldurdu! 147 parçadan oluşan ve koleksiyonun adı ‘Wonderland’i podyuma taşıyan adl+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz 2019 Kolekiyonu defilesi Çağla Şıkel’in bir kelebek gibi podyumda uçmasıyla başladı! Çağla Şikel, adl+Cengiz Abazoğlu’nun harikalar diyarında uçarken etrafında yer alan dansçıların akrobatik hareketleri ile şov devam etti.

Raffles Istanbul’un Balo Salonu’nda gerçekleşen defilede Çağla Şıkel baş manken olarak inanılmaz bir şov ile göz doldururken, aynı zamanda Didem Soydan, anne olduktan sonra uzun zamandır podyumlara veda eden Pınar Tezcan ve Itır Esen gibi ünlü mankenler podyuma damga vurdu.

CENGİZ ABAZOĞLU'NDAN HARİKALAR DİYARINA YOLCULUK 

Geceyle ilgili Cengiz Abazoğlu; “Uzun zamandır hazırlandığımız ve heyecan duyduğumuz bir geceden, davetlilerimizin yüzünün gülerek ayrdıldığını görmek benim için en büyük mutluluk...” derken adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık; “Cengiz Bey’in hazırladığı Wonderland koleksiyonu ve bu geceyle İlkbahar-Yaz’a hep birlikte güzel bir enerji ve mutlulukla başlıyoruz.” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER HARİKALAR DİYARINA YOLCULUK ETTİ 

Kreatif Etkinlik Yönetimi, Set ve Show Direktörlüğünü Uğurhan Akdeniz Special Events and Fashion Shows’un yaptığı Arzu Sabancı, Begüm Şen, Ayşegül Toplusoy, Begüm Gazioğlu Ballı, Zeynep Toker, Sitare Kalyoncuoğlu, Zeynep Yılmaz, Emel-Necdet Ayaydın, Işıl Reçber, Hande Acar, Sinem Ayan, Begüm Gazioğlu Ballı, Begüm Eyilik, Cansen Yeni, Hande Acar gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen defile ve sonrasındaki after party’de konuklar kendini gerçek anlamda ‘Wonderland’de hissetti. #harikalardiyari

“WONDERLAND”

adL+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu Wonderland; sizi içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir diyara ve hiç bitmesin isteyeceğiniz bir moda masalına davet ediyor. Bahar görünümleri diyince akla gelen kelebekler ve çiçek desenleri, adL+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu ile bu kez romantik olmak dışında aynı zamanda yenilikçi... Çünkü yenilik, düşlemek ile başlıyor tıpkı ‘Wonderland’ gibi... adL+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu ’Wonderland’ 147 parçadan oluşuyor. Koleksiyonda dikkat çekici baskılar ve desenler yer alırken bu yıl ki temaya selam gönderen kelebekler; hem kumaşlarda işleme olarak hem tişörtlerde baskı olarak uçuşuyor!

Koleksiyonda yer alan tasarımlar yeni boyutlar ve yeni yorumlarla bakış açımızı adeta tazeliyor. Pantolonlar bol paça ve bilek boy olarak tasarlanırken Safari temalı kargo cepli pantolon ve şortlar da dikkat çekiyor. Elbise ve bluzlar da pilise ve volan detayları göze çarparken, dileyenlere dantel detaylı crop bluzlar sunuluyor. Mini ve uzun abiye elbise

ve tulumlar dantel, payet ve krep kumaşların birleşimiyle tasarlanırken; adL+Cengiz Abazoğlu farkı koleksiyonun bütünü dışında detaylarda da fırfırlar, şeritler, kumaş geçişleri ile büyülüyor.

Koleksiyonun genel dokularında Cengiz Abazoğlu’nun imzası haline gelen şifon, viskon, dantel ve payetler dışında gabardin ve krep kullanılırken, renkler de ise somon, pudra, nar çiçeği, bezelye yeşili, sarı, lila, pembe, turkuaz gibi canlı ve enerjik renklerin dışında bej, haki, siyah gibi alternatifler yer alıyor.

‘Wonderland’ koleksiyonunda hayaller sadece gerçekleşmek için kuruluyor. Tam hayal ettiğiniz gibi bir stil için adL+Cengiİlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu keşfetmenin tam zamanı...

Editör: MURAT ÖZER