Bodrum’un en gözde bölgesi Turgutreis’de yer alan Mavi Arya Projesi görkemli, çok özel bir davetle tanıtıldı.   

Ege’nin mavisi Bodrum, Turgutreis’de 160.000 m2’lik bir alanda yer alan villalar ile rezidanslardan oluşan Mavi Arya için geri sayım başladı.

MELİSA TAPAN

Mavi Arya Projesi Sertab Erener’in sahne aldığı ve seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir lansmanla tanıtıldı.

FERYAL GÜLMAN

Bodrum sevdalılarını, Mavi Arya ile buluşturan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşen etkinlik Bodrum’u İstanbul’a taşıyarak ilkbaharın kokusunu hissettirdi.

SERDAR- PINAR HOTİÇ

Balçiçek Pamir’in sunuculuğunu yaptığı lansmana aralarında Melisa Tapan, Feryal Gülman, Siren Ertan Kayalar, Sitare Akdilek, Fikret Orman, Tuğba Coşkun, Ahu- Süleyman Orakçıoğlu, Cihan Nacar, Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson, Dilek Hanif,  İbrahim Kutluay, Jaklin Güner, Büşra Pekin, Perihan Savaş, Alican Cindoruk,  Mert Vidinli, Nur Bilen - Reha Yavuzer, Şahika Ercümen, Suzan – Turgut Toplusoy gibi isimlerin yer aldığı iş, sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi de katıldı.

Etkinlikte sahneye çıkan Sertab Erener performansıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Uzun bir aradan sonra bir araya gelen Bodrum aşıkları doyasıya eğlendi. Mavi Arya konumu, manzarası ve konsepti ile davetlilerin çok büyük ilgisini çekti. 

SİREN ERTAN KAYALAR

DÜNYANIN EN GÜZEL GÜN BATIMI MAVİ ARYA'DA 

Mavi Arya, Bodrum’da yeni bir hayat konseptiyle bölgenin en lüks ve konforlu yaşam merkezi olma iddiasıyla yola çıktı. Bodrum’un en gözde bölgelerinden Turgutreis’de 160.000 m2’lik bir alanda, doğa ile iç içe yer alan villalar ve rezidanslardan oluşan Mavi Arya, Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding tarafından hayata geçiriliyor.

Günümüzde sadece yaz aylarında değil, yılın tamamında dört mevsimin keyifle yaşandığı bölgede, D-Marin Turgutreis’e yalnızca 5 dakika mesafede yer alan Mavi Arya, konumu itibariyle de dünyanın en güzel gün batımının izlenebildiği yer olarak da biliniyor.  Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzarası geceleri ışıltılı bir resme dönüşmektedir. 

SİTARE AKDİLEK

HAYATIN TADINI ÇIKARMAYI VE HAYALLERİ YAŞAMAYI VAAT EDİYOR 

Ege adaları manzaralı, üç cepheden deniz gören Mavi Arya Projesi, 5+1 ile 9+1 arasında değişen büyüklüklerde, olağanüstü manzaraya hakim 43 adet havuzlu ve bahçeli ferah villa, 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüklerde 229 adet rezidanstan oluşuyor. Günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlardan oluşan Arya Club, çocuk oyun alanları, özel tasarlanan yaklaşık 1 km uzunluğa sahip eşsiz sahil şeridi ve rüzgâr sörfünden bisiklete, yürüyüşten pilates, yoga, tenis ve basketbol kortlarına kadar her detayı düşünülmüş bu ayrıcalıklarla dolu proje, hayatın en güzelini ve hayallerini yaşamak isteyenleri Bodrum’a davet ediyor. İlk etabı Mayıs 2023’te teslim edilecek olan Mavi Arya projesi için satışlara Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Bodrum proje yerindeki satış ofislerinde başlandı. 

FİKRET ORMAN - TUĞBA COŞKUN

ŞAHİKA ERCÜMEN

EMEK KÜLÜR - DERYA KARAGÜLLE

NUR BİLEN YAVUZER - REHA YAVUZER

Editör: MURAT ÖZER