Swiss Business Hub Turkey (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Turkey (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) tarafından, İsviçre Başkonsolosluğu’nun desteği ile İstanbul'da ilk kez düzenlenen Swiss Days 2019 (İsviçre 2019 Günleri) onuruna bir gala gecesi yapıldı.

İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi Direktörü Mehmet Yıldırımlı, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Arpat Şenocak ve İsviçre İstanbul BaşkonsolosVekili Beat Schmid ev sahipliğinde ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in katılımları ile Yapı Kredi bomontia’da yapılan galaya iş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok isim ilgi gösterdi.

SWISS DAYS 2019 GÖRKEMLİ BİR GALA GECESİNE İMZA ATTI

20-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da, Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleştirilecek Swiss Days 2019’un gala yemeğine İsviçre’den özellikle bu etkinlik için gelen Bomonti ailesinin torunları Christoph Schreib ve Bettina Schmelzer’in yanı sıra Cem-Ronit HakkoDemet Sabancı ÇetindoğanAyşegül-Hakan Kodal, Sedef İybar, Dilek Hanif,Doğan Taşkent, Carol Hakko, Begüm-Ömer Ballı, Arhan-Evren Kayar, Dolunay Soysert, Tuba Peksayar, Müge Aras, Koray Bilici, Shelly Ovadia, Murat Bulgun, Murat Ektiren, Esra Ekmekçi ve Dener Kalkavan gibi isimler katıldı.

Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek, ülkemize ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesindeki burslu öğrencilerinin flüt ve keman canlı müzik performansları da davetlilerden tam not aldı.

Her hafta aynı saatte, aynı hastanede minik hastalara neşe ve kahkaha dolu anlar yaşatan ve özel eğitimli profesyonel sanatçılardan oluşan “Theodora Sevgi Doktorları”nın renk kattığı gecede şans çekilişleri ile de keyifli anlar yaşandı.

Farklı müzik stillerine kattığı yorumlar ve farklı kültürleri birleştirerek genişlettiği müzik yelpazesi ile dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal da gala gecesinde sahne alarak özel bir performans sergiledi.

Editör: MURAT ÖZER