İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup, Bodrum’da bulunduğu bölgede büyüklüğü ve konumu açısından emsalsiz The BO Viera projesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

BODRUM’UN ALTIN RENGİ GÜN BATIMI EŞLİĞİNDE BODRUM TUTKUNLARI, THE BO VIERA’DA BİR ARAYA GELDİ

Göz alıcı konumu ile Bodrum Riviera’sının muhteşem gün batımına sahip The BO Viera projesinde yapılan ilk davete de Bodrum tutkunları büyük ilgi gösterdi.

ÜNLÜ SİMALAR THE BO VIERA'DA BULUŞTU 

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’nin ev sahipliğinde yapılan davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Begüm-Adnan Şen, Safiye Soyman-Faik Öztürk, Zafer Kozanoğlu, Banuhan Akçal, Aysel-Beril Akçay, Nesligül Aksoy, Gül Ergi, Murat Ektiren, Meral Yazıcı, Burcu-Emre Ziyal, Birim Bayraktar, Elif İnci Aras, Nuray Fenercioğlu, Rabia Kurşun, Murat-Özlem Hazinedar, Mustafa-Başak Çağlar, Mert Ünlü gibi isimler katıldı.

Show residence’da Bodrum’un unutulmaz altın rengi gün batımında, The BO Viera'nın sofistike Riviera yaşam stili ile buluşan konuklar Ege Denizi’nin mavisi ile birleşen sonsuzluk havuzunun bulunduğu The BO Lounge’da da Su Soley performansı ile keyifli saatler geçirdiler.

İlk etabı 2020 yılı ortasında teslim edilmeye başlanacak olan The BO Viera projesi Bodrum’da inşaatına devam edilen ender projelerden. Toplam 150 dönüm arazi üzerinde, 200 adet rezidans, 130 adet villa, 7 adet işyeri olmak üzere toplam 337 anahtar ve Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin yer aldığı, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, tamamı deniz ve günbatımı manzaralı, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un en büyük ve sofistike projesi olacak.

-THE BO VIERA-

150 dönüm arazi üzerine inşa edilen The BO Viera; 330 adet villa ve rezidansı, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı oteli The BO Vue – Curio Collection by Hilton ile Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor.

Yapılar, mimarinin doğal yapı ile bütünleştiği ve bölgenin endemik yapısına uygun peyzajın ön plana çıktığı, Bodrum günbatımını doğrudan seyreden yegane koyunda konumlanıyor.

Doğal falezleri ile denize sıfır, 1.2 kilometrelik benzersiz bir sahile sahip olan The BO Viera projesinde yapımı devam eden rezidans ve villaların tamamı deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda. The BO Viera Projesi’nin hayata geçirildiği Küçükbük Koyu’nun tam karşısında yer alan Apostol (Küçük Tavşan) Adası’na karşı dünyanın en güzel gün batımları The BO Viera sakinlerinin yaşamına benzersiz bir dokunuşta bulunacak.

Satışa çıkacak olan ilk etabın, 2020 yılı ortasında teslim edilmesi planlanıyor. Bu etapta; 49 adet 6+1 bahçe dubleks, 5 adet 5+1 bahçe dubleks, 49 adet 4+1 flat, 5 adet 2+1 flat rezidans satışa sunuluyor.

Mimari projesi Bodrum Belediyesi tarafından onaylanan ve inşaat ruhsatı alınan The BO Viera projesinde yer alan gayrimenkuller, yatırımcısına hemen tapu edinme fırsatı da sunuyor.

Alışveriş ve hizmet noktalarının yanı sıra SPA, yüzme havuzları, fitness, restoran ve cafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach Club’largibi sosyal donatılara sahip The BO Viera’nıngüvenlik, temizlik, bahçe bakımı gibi servis hizmetleri BESA Grup’un deneyimli hizmet şirketi tarafından sağlanacak.

The BO Viera, Küçükbük Koyu’na damgasını vuran defne ağaçları, zeytin ağaçları, begonviller ve yaseminlerle bezenmiş Bodrumlu peyzajının yanı sıra Hilton grubunun üst segment oteli CURIO’yu The BO Vue CURIO Collection by Hilton markası ve BESA Grup güvencesiyle Türkiye’ye getirecek.

Editör: MURAT ÖZER