Genç ve genç yaşayanların buluşma noktası Vakkorama, Akmerkez’de heyecan verici yeni bir alışveriş deneyimi için kapılarını açtı. Mimari ve teknolojik tasarımı, ışık oyunları, uygulamaları, özel markaları ve ziyaretçilerini şaşırtacak sıra dışı aktiviteleriyle buluşma noktası olan Vakkorama’nın yanı sıra Vakkorama Cafe ve V2K mağazasının da açılışı için özel bir davet düzenlendi

VAKKORAMA’YI YAKALA YAKALAYABİLİRSEN!

Moda, sanat ve sporu yaşam tarzı haline getirenlerin keşif ve buluşma noktası olarak tasarlanan, Vakkorama Cafe ve V2K ile büyüyen Vakkorama, Akmerkez’de bambaşka bir dünyanın kapılarını açtı. Yeni ve dijital mağaza konsepti, renkli etkinlik alanı, DJ kabininden yayılan dinamik enerjisi ile içeriye adım atar atmaz heyecan veren konseptiyle Vakkorama, özel koleksiyonları, dünyaca ünlü markaları özgür ruhlar ile buluşturuyor. Bin metrekare büyüklüğündeki Vakkorama dünyasına, Vakkorama Cafe ve V2K Designers eşlik ediyor.

VAKKORAMA AKMERKEZ ŞIK BİR DAVETLE AÇILDI 

Akmerkez’deki Vakkorama’nın açılışı özel bir davetle önceki gün kutlandı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve eşi Ronit Hakko’nun ev sahipliğindeki davete; Pia Hakko Yeşil, Can Hakko, Sima Lodrik, Fery-Alberto Elhadef, Jeff Hakko, Marina-Rıfat Elhadef, Vakko CEO’su Jaklin Güner, Esra-Raif Dinçkök, Erol Tabanca, Feryal-Aslan Gülman, Hatice-Faruk Süren, Dilek-Mustafa Toner, Bilgün Dereli, Yasemin-Sedat Aloğlu, Güliz Onursal, Mustafa Taviloğlu, Muzaffer Yıldırım, Gülşah-Ender Alkoçlar, Aslışah Alkoçlar, Şevi Elvaşvili, Ersoy Çetin, Elif Dürüst, Özben Önal, Volkan Büyükhanlı, Emek Külür gibi isimler katıldı.

YEPYENİ YERİNDE YİNE ÇOK FARKLI BİR VAKKORAMA

Sezonun en cazibeli tasarım ürünleri, limited edition koleksiyonları, teknoloji ve tasarımın birleştiği büyükler için oyuncakların yanı sıra Vakkorama Akmerkez bir buluşma noktası olarak konumlandırılıyor. Vakkorama dijital vitrinleri ve teknolojik yenilikleriyle ilk andan itibaren misafirlerini şaşırtıyor. Dünya moda markalarını aynı çatı altında bulunduran V2K Designers’ın özenle seçilmiş özel koleksiyonları Akmerkez mağazasında bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER