Türkiye Değişim Partisi Sosyal Politikalar ve Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak'ın iftar davetine iş, siyaset ve cemiyet dünyasından birçok kişi katıldı.

MONİK İPEKEL

Türkiye Değişim Partisi Sosyal politikalar ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak İstanbul Büyük Kulüpte göz kamaştıran bir iftar programı düzenledi.

GÜLNUR - OSMAN KAMAŞAK

GÜLNUR KAMAŞAK DAVETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ...

Türkiye Değişim Partisi Sosyal politikalar ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülnur Kamaşak İstanbul Büyük Kulüpte göz kamaştıran bir iftar programı düzenledi.

Davete Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül başta olmak üzere genel başkan yardımcıları, il başkanları, ilçe başkanları yanısıra iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin buluştuğu çok sayıda ünlü katıldı.

Yapılan davet büyük ilgi gördü. Davet ile alakalı açıklama yapan Gülnur Kamaşak daha önce yapmış olduğumuz davetlerden farklı olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi; "Bu davetin amacı engellilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde çözüm olmak içindir, bizler burada alınan yardımları engelliler birimi olarak Genel Başkanımızın da öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" dedi.

Kamaşak toplam 12.5 milyon engelli var devletimizin engellilerle alakalı daha hassas ve daha yaptırımcı olmaya davet ettiğinide sözlerine ekleyerek amacımız sosyal devlet olmak ve engellilere yardım değil devletin kanatları altında eksiksiz ve engelsiz yaşamayı sağlamaktır.

MEHMET - GÜLAY KÜRİŞ

Gülnur Kamaşak, önümüzdeki günlerde engellilerle alakalı izleyecekleri politikayı açıklayacaklarını söyledi ve 40 adet engelli aracı bağışı aladıklarını dile getirdi. Bu davetin başka bir önemli noktası da katılanlar arasında 5 yaşında iki kolunu biçerdövere kaptıran Ayşe Işık ayaklarıyla resim yaparak 10 adet kişisel sergi açmış olan Ayşe hanımın 2 adet resmini satın alan Gülnur Kamaşak müzayede ile resimleri satıp geliri ile engelli arabası almıştır dedi.

OYA- BARIŞ ONAT

SEYCAN - NİHAT TANFER

AYSİMA KAMAŞAK

Editör: MURAT ÖZER