Yenilikçi, çevreci ve doğal ürünleri ile ön plana çıkan Bambum, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Sofra ürünlerinin yanı sıra elektrikli ev aletlerini de ürün gamına ekleyen Bambum, mutfakta hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Tost makinası, rondo, el mikseri, çay makinası, kettle su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinası, filtre kahve makinası, shake ve blender setlerini ürün çeşitliliğine ekleyen Bambum, kaliteli ve şık tasarımıyla uzun yıllar güvenli kullanım sağlıyor.

Mutfakta zamandan tasarruf sağlayan hayat kurtarıcı Bambum elektrikli ev aletleri, gündelik hayatı kolaylaştırmanın yollarını sunuyor. 

Çaydanlıktan tabağa fincandan baharatlık takımına kadar mutfakta ihtiyaç duyduğunuz her ürünü bulunduran Bambum, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 

Ürün gamına tost makinası, rondo, el mikseri, çay makinası, kettle su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinası, filtre kahve makinası, shake ve blender setlerini ekleyen Bambum, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım vadediyor.

Aynı zamanda kettle, filtre kahve makinası, mikser, blender ve ekmek kızartma makinasını bambu kaplama ile şık bir görünüm kazandıran Bambum, özgün tasarımıyla fark yaratıyor. Ergonomik tasarımıyla mutfakta kullanım kolaylığı sunan Bambum’un elektrikli ev aletleri turbo gücü ile zamandan da tasarruf sağlıyor. 

Editör: MURAT ÖZER