Renklerin enerjisinden ilham alarak hazırladığı özgün koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına dinamizm katan Bella Maison, “En Uzun Gece En Özel İndirim” kampanyasıyla 2020’nin son günlerinde muhteşem fırsatlar sunuyor. Yılın en uzun gecesi olarak bilinen 21 Aralık gecesi boyunca tüm ürünlerde indirimlere ek sepette yüzde 30’a varan indirim sunan marka, avantajlı fiyatlarıyla alışveriş keyfini ikiye katlıyor.

Yenilikçi çizgisi ve trendleri yansıtan tasarımlarıyla ev dekorasyonuna yeni bir bakış katan Bella Maison, yıl boyunca sürdürdüğü kampanyalarını yıl sonuna da taşıyor. “En Uzun Gece En Özel İndirim” kampanyasıyla sofra grubundan ev tekstiline, dekoratif ürünlerden ev giyimine kadar tüm ürün gruplarında indirimlere ek sepette yüzde 30’a varan indirimler sunan marka, kaçırılmayacak fırsatlarla yılın son günlerinde yaşam alanlarını baştan yaratıyor.

Tüm mağazalarda ve bellamaison.com’da geçerli olan indirimler sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayanların da yüzünü güldürüyor. Her zevke hitap eden ürünlerini en uygun fiyatlarla beğeniye sunan Bella Maison, yıl başına sayılı günler kala müşterilerini birbirinden şık hediye alternatifleriyle buluşturuyor.

EV DEKORASYONUNA ÖZGÜN RUHUNU YANSIT...

İhtiyaca ve zevke dayalı alışveriş keyfi için Mix and Match konsepti ile yüzlerce ürün çeşidi arasından kombin yapma imkânı sunan marka, kullanıcının ruhunu yansıtan yaşam alanlarını özgürce oluşturmalarını sağlıyor.

Tüm Bella Maison mağazalarında ve online mağazada indirim keyfi

İstanbul’da İstinye Park, Hilltown AVM, Forum İstanbul AVM, Cevahir AVM, Mall Of İstanbul AVM, Piazza AVM, Viaport AVM, Emaar Square AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Bursa’da Bursa Sur Yapı Marka AVM ve Muğla’da Bodrum Midtowm AVM olmak üzere yurt içinde 11, Cezayir’de 3 mağazası bulunan Bella Maison’un tüm ürün gruplarına www.bellamaison.com’dan da ulaşılabiliyor.

Editör: MURAT ÖZER