Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için geldiği Brüksel’de Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho, İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ile görüştü.

MELANİE JOLY - MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU 

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için geldiği Brüksel’de Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile görüştü.

LUİGİ Dİ MAİO - MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, PORTEKİZ DIŞİŞLERİ BAKANI CRAVİNHO İLE GÖRÜŞTÜ 

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile görüştü.

Görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, “Brüksel’deki ikinci günümüze yeni Portekiz Dışişleri Bakanıyla görüşerek başladık. Ekonomik ilişkilerimizi ve Ukrayna’daki son durumu ele aldık” ifadelerine yer verdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, GÜRCİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI DARCHİASHVİLİ İLE GÖRÜŞTÜ 

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile görüştü.

Sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, “Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili'yi yeni görevi için tebrik ettik, ilişkilerimizi ele aldık. Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne desteğimiz tam” ifadelerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, İNGİLTERE DIŞİŞLERİ BAKANI TRUSS İLE GÖRÜŞTÜ 

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu görüşmeye dair ekonomik ilişkileri, savunma sanayii işbirliğini ve Ukrayna’yı görüştüklerini belirtti.

Editör: MURAT ÖZER