Kayseri Kültür Yolu Festivali’nin ilk gününde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, güçlü sesi ve repertuvarıyla festival coşkusunu zirveye taşıdı.

EBRU YAŞAR

Sevilen şarkıcı Ebru Yaşar, Kayseri Kültür Yolu Festivali kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde verdiği konserde, on binlerce hayranıyla buluştu.

EBRU YAŞAR’DAN KAYSERİ'DE UNUTULMAZ PERFORMANS

Yaşar, “Seni Anan Benim için Doğurmuş”, “Ben Ne Yangınlar”, “İçime Ata Ata” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra “Urfalı Zeyno”, “Esmerin Adı Oya”, gibi türkülerle gece boyunca festival alanındaki dinleyicileri coşturdu.

Göksel güçlü sesiyle ve şıklığıyla göz kamaştırdı
Göksel güçlü sesiyle ve şıklığıyla göz kamaştırdı
İçeriği Görüntüle



Ünlü sanatçı kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, “Sizlerin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. O kadar heyecanlıyım ki hâlâ bacaklarım titriyor. Bize böyle kalabalıklar yakışır çünkü birbirimizi çok özledik.” diye seslendi.