Türkiye’nin ilk ve en büyük kripto para alım satım platformu BtcTurk’ün CEO’su Özgür Güneri, Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi kapsamında düzenlenen “Dijital Varlıklar ve Fırsatlar” panelinde konuşmacı olarak yer aldı. 

10 BİNE YAKIN KATILIMCI KATILDI

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından bu yıl “Gelecek” teması ile düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, 10 bine yakın katılımcı ile 13-14 Kasım 2018 tarihlerinde Wyndham Hotel’de gerçekleşti. 

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı Erhan Topaç’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve Futurist Gerd Leonhard ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı gibi isimlerin sunumlarıyla devam eden etkinlikte BtcTurk de “Dijital Varlıklar ve Fırsatlar” panelinde yer aldı. 

“Finansın yeni modeli”, “ICO, sermaye piyasası aracı mı değil mi?”, “Kitle fonlamasına yönelik Türkiye’deki yeni düzenlemeler” ve “P2P borç verme nedir? Geleneksel araçlardan daha uygun maliyet ve etkinlik sağlıyor mu?” gibi konuların tartışıldığı panelde BtcTurk CEO’su Güneri konuşmacı olarak yer aldı. SPK Başkan Yardımcısı Bora Oruç moderatörlüğünde ve BtcTurk sponsorluğunda düzenlenen panelde Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş ve Gazeteci Volkan Akı da konuşmacılar arasında yer aldı. 

Editör: MURAT ÖZER