Dün Okan Tower Miami Türkiye'den çok önemli bir konuğa ev sahipliği yaptı. Tüm hazırlıkların büyük bir özenle yapıldığı ve Amerikalı güvenlik güçlerinin de eşlik ettiği Okan Tower Ekibi tam kadro olarak Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ağırladı.

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan ve Miami Başkonsolosu Burç Ceylan'ın da eşlik ettiği ziyarette bakanımıza proje hakkında genel bilgi verildi. 300 Milyon USD'a mal olacak proje Amerika'da bir Türk firmasının bugüne kadar yaptığı en büyük projedir.
 
Okan Holding Grubu 50 yıllık çalışma hayatında uluslararası birçok projeye imza atmıştır. 2000 yılından itibaren Miami'ye gelmeye başlayan Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan Miami'nin iklimi, denizi ve diğer özelliklerinden etkilenmiş ve böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar vermiştir. Çünkü aynı zamanda Miami'ye tüm dünya'dan artan bir ilgi olduğunu görmüştür.
 

Okan Tower sanılanın aksine Miami'de pek olmayan karma bir proje olup, içerisinde 600 yataklı 5 yıldız Hilton Oteli, Otoparklar, ofisler ve değişik büyüklükte 389 Condo Hotel ve Rezidanslar
ile 70 katlı Miami'nin en yüksek binası olacaktır.
 
Satışları One Sotheby's firmasının üstlendiği projeyi hayata geçirecek yerel inşaat Firması ise Suffolk'tur. Miami Belediye Baskanı Francis Suarez'in de büyük destek verdiği proje anahatlarıyla şöyledir;
 
* Proje kontrat aşamasına gelmiştir
* Temel atma töreni 2019 yılı sonuna doğru olacaktır
* Fiyatlar 387bin USD'dan başlamaktadır
* Yeri Miami'nin 100 yıl once kurulduğu Brickell bölgesine çok yakın olmakla beraber
* Amerikan Airlines Arena ve Bayfront gibi Miami'nin ikon yerlerine yürüme mesafesindedir

 
THY' dan Okan Tower'a Özel Hizmet , Miami-Orlando hızlı treni Brightline ve Okan Tower
 
* Türk Hava Yolları yeni hizmeti olarak Orlando'ya kadar giden hızlı tren Brightline istasyonun Okan Tower projesinin hemen arka sokağındadır, check in kabul ederek valizleri orada teslim alarak yolculara kolaylık sağlayacaktır.

Editör: MURAT ÖZER