5 duyunuza da kusursuz hitap eden proje, şehrin en hızlı değerlenen noktasında sizi bekliyor: 555 Miami.

Miami, dünya metropolleri arasında yerini çoktan almış bir sehir. Şimdi bu dünya metropolünde bir Türk  markası yükseliyor. Okan Tower Miami. 70 katlı bu karma proje bittiğinde Miami'nin en yüksek binası olacak.

5 DUYUNUZU DA KUSURSUZ HİTAP EDEN PROJE, ŞEHRİN EN HIZLA DEĞERLENEN NOKTASINDA: 555 MIAMI 

Şehrin tam kalbinde, American Airlines Arena'ya ve Bayfront diye adlandırılan yeme-içme ve alışveriş olan hareketli bölgeye yürüme mesafesinde olan, yakın çevresinde Florida'nın en önemli üniversite ve sanat merkezlerinin olduğu bu karma projeyi satış direktörü Deniz Gündüz 'den dinledik.

 "Bittiğinde Miami'nin en yüksek Binasi olacak Okan Tower Miami, açık havada 40 mil çapında bir alandan görülebilecek. Yani Batıda Bimini adasından Kuzeyde Boca Raton'dan Güneyde Homestad'e kadar olan bölgede içerisinden görülebilecek. Proje tamamlandığında Miami'nin en yüksek restaurantı ve infinity havuzu da yine bu proje içerisinde olacak." dedi.

“Okan Tower Miami", yatırımcılarının kendi ülkeleriyle ilintili mimari bir ifade olarak tasarlandı. Yani dış mimarinin kökeninde, Türkiye’nin sembollerinden biri olan “lale” çiçeği yatıyor. Biscayne Bulvarı’nın hemen batısında yer alan “Okan Tower Miami” Miami’nin sembolleşmiş yapıları Freedom Tower ve Miami Port ile doğrudan bağlantılıdır.

70 katlı Okan Tower Miami, birçok fonksiyonel öğeyi dikeyde vurgulayan ve bir yandan da ayrıştıran kavisli ve farklı formu;  aynı zamanda katlar arası açık hava sosyal alanları sayesinde katların birbiri üzerine yığılmalarını önleyerek, yaşamın içinde sonu olmayan bir silüet  şeklinde yükseliyor. Okan Tower Miami’nin denizden bakıldığındaki konumu ve bina yüksekliği, Miami silueti için dikey bir şehir simgesi olacağının kanıtıdır.”

Robert BEHAR / Proje Mimarı

Condo Hotel Nedir? Condo Hotel özetle, sizin gitmediğiniz zamanlarda evinizin otel yönetimi tarafından işletmesinin, kiralanmasının, her türlü bakım onarım ve temizliğinin üstlenilmesidir. Üstelik dünyanın en ünlü otel markası Hilton tarafından…

Resmi adı Okan Tower Miami Hilton Bayfront olarak kesinleşen karma proje Hotel-Condo Konseptinde olacak ve Hilton tarafından 20 yıllık bir anlaşma ile işletilecektir.

NEDEN CONDON HOTEL SATIN ALMALIYIM?

Miami seyahatlerinizde nerede kalacağınızı düşünmek, yüksek otel ücretleri ödemek istemiyorsanız ve otel konaklaması yapacağınız mülkün tapusuyla tamamen size ait olmasını istiyorsanız Condo Hotel satın almalısınız.

CONDON HOTEL'İN AVANTAJLARI NELERDİR?

Gitmediğiniz zamanlar eviniz dünyaca ünlü bir otel markası tarafından işletilir. Kiralanması, temizlenmesi, her türlü bakım ve onarımı yapılır ve güvenliği sağlanır.

Konut yatırımınız ticari mülk performansında gelir getirir, yatırımınız hızla kazanca dönüşür.

Deniz Bey'e bize vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz.

Okan Holding bu proje ile Miami'nin tam kalbinde bir Türk markasını ikonlaştıracağı için gurur duyuyoruz.

Okan Tower Miami Ingilizce Kataloğu için,

http://www.okantowermiami.com/catalog/#p=36

Gülden Seçilmiş - HaberChannel Miami

Editör: MURAT ÖZER