Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates, 2018 Business Traveller Afrika Ödülleri’nde kazandığı sürpriz ödülü kutluyor. Emirates, bu yıl, art arda 2'inci kez En İyi Business Class, En İyi Uluslararası Uzun Mesafe Havayolu Şirketi ve En İyi Havaalanı Business Lounge ödüllerini alarak, “daha iyi” bir uçuş deneyimi sağlamaya yönelik marka vaadini perçinlemiş oldu.

EMIRATES, 2018 BUSINESS TRAVELLER AFRİKA ÖDÜLLERİ'NDE ZİRVEYE ÇIKTI

En İyi Yolcu Salonu ödülü, Emirates’in, Johannesburg’un O.R. Tambo Uluslararası Havaalanı’ndaki, uluslararası terminalinde bulunan lounge’ı ile kazanıldı. Yıllardan beri, bu kategorilerde, birçok kez ödül kazanan Emirates, ayrıca, Cape Town’da da bir lounge’a sahip.

Emirates Güney Afrika Bölge Müdürü Fouad Caunhye konuya dair yaptığı açıklama şu şekilde: 

“Endüstrideki kuruluşların yanı sıra, seyahat edenler tarafından tanınmak; en iyi yolcu deneyimi sunmaya yönelik, durmaksızın gösterdiğimiz çabaların gerçek anlamda kabul gördüğünü gösteriyor. Yolcularımız, yaptığımız işlerin merkezinde yer alıyor ve her zaman için, seyahati “daha iyi” hale getirmek için çalışıyoruz; bu ödüller, anılarda yer alacak seyahat deneyimleri oluşturma konusunda, doğru yolu izlediğimizin birer göstergesi” dedi.

Business Traveller Afrika dergisinin Editörü olan Dylan Rogers ise,

“Emirates, Business Traveller Afrika Ödülleri’nin verilmeye başlandığı 2012 yılından beri, sürekli olarak ödül kazanıyor. Bu da sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesinin bir göstergesi,” diye söyledi.

GÜNEY AFRİKA'YI DÜNYAYA BAĞLIYOR

Emirates, 274 uçakla, dünya çapında 85 ülkede bulunan, 157 noktaya uçuyor. Güney Afrika’da, Emirates’in, günlük dört Johannesburg uçuşunun ikisi, ikonik Airbus A380 ile gerçekleştirilerek, şirketin sunduğu, yolcu odaklı, popüler deneyimlere artan talepler karşılanmış oluyor. Emirates ayrıca, Cape Town’a günlük üç uçuş ve Durban’a ise günde bir uçuş gerçekleştiriyor.

EMIRATES LOUNGELARI

Premium yolcular, Johannesburg ve Cape Town’dakiler de dahil, altı kıtada bulunan, 30 havaalanında hizmet veren Emirates loungelarından yararlanabiliyor. Loungelardaki hizmetler, yiyecek içecek hizmetleri, business centre ve duş alma imkanlarını da kapsıyor.

EMIRATES BUSINESS CLASS

Uçakta bulunan Business Class yolcuları, dünyadaki en kaliteli şaraplara ulaşabiliyor. Ayrıca, uçak içi eğlence sistemi ice’da 4,000 kanaldan oluşan ve birçok dilde sunulan film, TV yayınları, müzikler ve oyunlar arasında, dilediğini seçebiliyor ve ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanabiliyor. Business Class yolcuları, premium kabinler, daha geniş ve yatağa dönüşebilen koltuklar ve mini bar ikramlarının keyfini çıkarabiliyor.

Çeşitli kategorilerde ödül kazananlar, ASATA (Güney Afrika Seyahat Acenteleri Birliği), ABTA (Afrika Ticari Seyahat Birliği) ve SAACI (Güney Afrika Konferans Endüstrisi Birliği) kuruluşlarının oylarına göre seçiliyor. 2018 yılında, Güney Afrika’daki oylama işlemi, Güney Afrika Turizm Hizmetleri Birliği (SATSA) üyelerinin de dahil olması ile, daha geniş bir kapsam kazandı.

Editör: MURAT ÖZER