İş dünyasındaki profesyonellere ve girişimci adaylarına cesaret ve ilham vermek amacıyla hayata geçirilen “Patronca Sohbetler”in birincisi Silk and Cashmere’in kurucusu Ayşen Zamanpur’un katılımıyla gerçekleşti. İlham verici başarı hikayelerine imza atmış patronların,girişimcileri cesaretlendirmek adına kendi hikayelerini aktardığı etkinlik, Avusturalyalı global hazır ofis ve esnek çalışma alanları sağlayıcısı Servcorp’un ev sahipliğinde 6 Mayıs tarihinde Tekfen Tower’da düzenlendi.

İş dünyası içinde başarı hikayelerini dinlemek yeni bir iş için yola çıkan tüm girişimciler için motivasyon kaynağı oluyor. Sektörlerinde iz bırakan ve her biri bir başarı öyküsünün kahramanı olan patronlar,ortak çalışma alanları sağlayıcısı Servcorp’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Patronca Sohbetler” etkinliği ile iş dünyasını ve girişimcileri bir araya getiriyor.

"BAŞARIYI VE MUTLU OLMAYI SEÇMEK SİZİN ELİNİZDE"

6 Mayıs Pazartesi günü, ilki gerçekleştirilen etkinliğin konuşmacısı olan Silk and Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, "Başarıyı ve mutlu olmayı seçmek sizin elinizde, hatalar yapacak her zaman zorluklarla karşılaşacaksınız ancak içinizdeki inanç tüm engelleri aşmanızı sağlayacak. Size, başarının kapılarını aralayacak en büyük güç ve sermaye olacaktır." dedi.

Yerli ve yabancı bir çok kurumun ofis sağlayıcısı olan Servcorp, Türkiye Direktörü Damla Özgönül ise; Bu etkinliklerle iş dünyasına cesaret ve motivasyon kazançlarına köprü olmayı amaçladıklarını, sektörlerinde iz bırakan iş insanlarının yaşanmışlıklarının bir çok girişimci için yol gösterici olacağını düşündüklerini aktardı. İş yaşamı içinde geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirme konusunda motivasyona ihtiyacınız varsa ya da girişimci adayıysanız gelecekteki yol gösterici nitelikte olan etkinliklere sizleri de bekliyoruz.” dedi.

Editör: MURAT ÖZER