Borusan Otomotiv Türkiye distribütörü olduğu Jaguar ve Land Rover için, Temmuz ayına özel kaçırılmayacak avantajlar sunuyor.

Jaguar F-PACE modelinde geçerli 30.000 TL’lik takas desteğinin yanı sıra 200.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz imkânı sunan Borusan Otomotiv, satış sonrası için de Temmuz ayına özel önemli avantajlar sağlıyor. Jaguar veya Land Rover araçlara, Borusan Otomotiv Jaguar ve Land Rover Yetkili Servisleri’nde yapılacak ücretsiz 10 Nokta Kontrolü’nün ardından, parça değişiminde % 25 avantajı sunuluyor.

JAGUAR F-PACE'TE YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI VE 30.000 TL TAKAS DESTEĞİ  

Jaguar tutkunları, Temmuz ayında Jaguar F-PACE modelinde geçerli olan kampanya kapsamında 30.000 TL’lik takas desteğinin yanı sıra 200.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz imkânından da yararlanabiliyor.

Ayrıca %0 faiz kampanyasından yararlanan müşterilere özel 3 yıl boyunca geçerli Jaguar Care Bakım Paketi de ücretsiz sunuluyor.

Kampanya kapsamında sunulan Jaguar F-PACE’lere ait güncel fiyat ve donanım seçeneklerinin görüntülenebildiği ve ön rezervasyon yapılabildiği Jaguar Online Satış Platformu’na https://onlinesatis.jaguar-turkiye.com/jaguar-modelleri adresinden ulaşılabiliyor.

Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü ve Parça Değişiminde %25 Avantaj İmkanı

Borusan Otomotiv’in Jaguar ve Land Rover sahiplerine sunduğu Yaz Servis Kampanyaları kapsamındaki, 1 – 31 Temmuz arasında geçerli ücretsiz 10 Nokta Kontrolü; lastik ve jantları, aydınlatma sistemlerini, silecek lastiklerini, araç alt kısım kontrolünü, akü durum kontrolünü, motor kayışı ve gergi bilyalarını, fren balatası ve diskleri, A/C ve havalandırma sistemlerini ve diyagnoz cihazı ile araç arıza kaydı kontrolünü kapsıyor.

Editör: MURAT ÖZER