Karma hizmet alanında uzmanlaşmış Kerten Hospitality, grubun gurme burger konsepti Frikadell'in açılmasıyla Türkiye’deki varlığını büyütmeye devam ediyor.

Kerten Hospitality, markalı rezidansları, lüks otelleri, ofis ve paylaşımlı ofis yönetimi, teknoloji odaklı yeme ve içme kavramlarını birleştiren karma kullanımlı projeleri yürütme vizyonu ile Türkiye’de The House Hotel ve Residences ve Cloud7 Hotel’in operasyonlarına devam ediyor. Teknolojik yenilikleri ve yenilikçi inovasyon algısıyla Kerten Hospitality, sektöre geleneksel misafirperverlik kavramlarını zorlayacak yeni bir yaklaşım getiriyor.

KERTEN HOSPITALITY TÜRKİYE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Kerten Hospitality, Türkiye’de dört önemli marka ile faaliyet gösteriyor; Geleneksel otelcilik kavramlarına meydan okuyarak sektöre yeni bir yaklaşım getiren The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Ataköy Marina’daki Cloud7 Hotel markalarının yanı sıra geçtiğimiz ay içinde Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açılan teknoloji odaklı gurme burger markası Frikadell'i pazara sundu.

Kerten Hospitality, yerel emlak yatırımcıları, geliştiricileri ve bayileri ile ortaklıklar kurmayı amaçlıyor. Kerten Hospitality ile iş birliği yapmak, gayrimenkul yatırımcılarının ve otel sahiplerinin küresel deneyime sahip uzman bir ekiple çalışmalarını ve aynı zamanda entegre hizmetleri sayesinde tek noktadan servis alabilmelerini sağlıyor. Kerten Hospitality’nin hizmet portföyü; konsept geliştirme, tasarım, satış ve pazarlama, mülk yönetimi (konut, ofis, ortak ofis), tesis yönetimi, kısa ve uzun vadeli olarak finansal kiralama ve satıştan oluşuyor. Şirket, gezginler, şehirde yaşayanlar, maceracılar, yatırımcılar ve yerel halk için cazibe merkezi olabilecek yeni mekanlar oluşturmaya odaklanıyor.

Kerten Hospitality CEO’su Marloes Knippenberg; “Türkiye, Kerten Hospitality olarak bizim için odaklanma ve gelişim açısından kilit bir pazar olmaya devam ediyor. The House Hotel ve Cloud7 Hotel markaları ile bugüne kadar aldığımız sonuçlardan çok memnunuz. Karma hizmet projeleri konusundaki uzmanlığımızın, konaklama projelerine yatırım konusunda sektöre yeni bir yaklaşım getirdiğine inanıyoruz ve Türkiye’deki varlığımızı daha da büyütmeyi umuyoruz. ”

Kerten Hospitality, yatırımcılarla iş birliği yaparak teknoloji ile kişiselleştirilmiş yaklaşımları birleştiren karma kullanımlı projeler geliştirmeye yardımcı oluyor. Kerten Hospitality, The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Cloud7 Hotel Ataköy Marina markaları ile Türkiye’de hizmet alanında ismini duyurmaya devam ederken yeni proje ve planları ile daha da büyümeyi hedefliyor.

Editör: MURAT ÖZER