Quantum Realty direktörü Dilara Aka, Kuzey Kıbrıs'taki yeni projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sahibi olduğu Quantum Realty ile gayrimenkul sektöründe öncü hale gelen Aka, Lapta bölgesinde bulunan Deniz Park villaları müşterilerine sunuyor.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden iş kadını Dilara Aka, Kuzey Kıbrıs'taki yeni projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sahibi olduğu Quantum Realty ile gayrimenkul sektöründe öncü hale gelen Aka, Lapta bölgesinde bulunan Deniz Park villaları müşterilerine sunuyor.

KUZEY KIBRIS (KKTC) LAPTA'DAKİ DENİZ PARK VİLLALARI , TEK YETKİLİ OLARAK QUANTUM REALTY PORTFÖYÜ'NDE  ANAHTAR TESLİMİ İLE SATIŞA SUNULMAYA HAZIR..

Dilara Aka, "Bu projeyi özel kılan harika bir deniz manzarası ve arka tarafında beş parmak dağ manzarası olan harikulade yerleşim de bulunmasıdır. Ulaşım olarak şehre çok yakınız buradan Girne merkeze 10 dakikalık bir mesafe de olması ayrıcalık katıyor. Lapta oteller bölgesi olarak ünlenen bir yerleşim dir, halen daha o şekilde bilinir.

Zamanında da buraya gelen yabancı turistlerin bu bölge den etkilenip yatırım yapması ile bilinir Lapta bölgesi, gerçekten büyük bir rehabet var. Burada 19 tane lüks  villa var ve hepsi anahtar teslim ev sahiplerini bekliyor. Villalarimiz  800-1000 metre kare alan da olup evlerin içi ise 270 metre kare 4 yatak odalı ve her birinin özel havuzlarınin olması da müşterilerimizin memnuyeti icin kullanışlı bir yaşam alanı ile sunuyoruz. Peyzaj olarak da yeşil alana çok önem verdiğimiz villarimiz yatırımcı müşterilerimize huzur vericektir. Kullanışlı bu lüks yapının anahtar teslim müşterilerimize sunulmaya hazır" açıklamasında bulunan Dilara Aka projenin önemini anlattı.

Editör: MURAT ÖZER