Ünlü New York şehir siluetinin merkezini süsleyen One57 projesinde bulunan lüks rezidans, Lazzoni Mobilya tarafından tasarlandı. Lazzoni ABD’nin Kurucu CEO’su Efe Kababulut ''Bugün New York'un simgesel yapılarından biri haline gelmiş olan One57 projesinde yer almak bizim için büyük bir gurur kaynağı. New York'da açtığımız 4. mağazamız ile heyecanımızda katlanarak artıyor. Türk kalitesini ve tasarım algısını tüm dünyaya duyurmaya devam etmek en büyük mutluluğumuz” dedi.

LAZZONI'DEN NEW YORK'UN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

Amerika’da ki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Lazzoni Mobilya, Türk kalitesini dünyaya tanıtmayı sürdürüyor. New York’da açtığı üçüncü mağazasıyla dünya devleri ile olan yarışını başarıyla sürdüren Lazzoni, şimdi de New York’un en ünlü ve en prestijli projesine imzasını atmayı başardı. Central Park ve Midtown Manhattan’ın göbeğinde yer alan One57 Projesinde bulunan lüks rezidansın tamamı, Lazzoni Madison mağazanın deneyimli proje yöneticilerinin ellerinde hayat buldu.

NEW YORK'A LAZZONI İMZASI 

Lazzoni Mobilya’nın en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerinin kullanıldığı proje de salon, 2 yatak odası ve bir çalışma odası yer alıyor. Minimal tarzıyla salon, maskülen renkleriyle yatak odaları ve işlevselliği ile çalışma odası rezidansın tüm şıklığına eşlik ederken, projenin her aşamasında rahatlık ön planda tutuldu.

New York’da açtığı mağazalarıyla kıtalar arası bir köprü kurarak birçok önemli projeye imzasını atan Lazzoni, en son Amerika’nın en iyi mimar ve tasarımcıları arasında gösterilen Jennifer Post’un kendi yaşam alanını tasarlamasıyla biliniyor.

Editör: MURAT ÖZER