Bugüne kadar dünyanın her yerinden iş insanı,siyasetçi ve sanatçıya VIP araç tasarlayan Ertex, tasarım araçlarda kişiselleştirilmiş detaylar ve özellikler ile sınırları zorlamaya devam ediyor. Bugüne kadar şark köşeli araçtan altın işlemeli ve jakuzili araca kadar sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştiren firma, şimdi de kişilerin kendilerine şans getirdiğine inandığı doğum anlarındaki yıldız haritalarını araçların tavanlarına işliyor.

30 yıl önce dünyanın ilk VIP minibüsünü tasarlayarak otomotiv sektöründe VIP araç tasarımına öncülük eden Ertex Otomotiv, müşteri isteklerine yönelik araç tasarımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaptığı tasarımlar ile sınırları zorlayan firma, dünyanın 4 bir yanına ihraç ettiği tasarımlara imzasını atıyor.

YILDIZ HARİTASI ŞİMDİ VIP TASARIMLI ARAÇLARIN TAVANLARINDA

Bugüne kadar istek üzerine birbirinden farklı tasarım gerçekleştiren Ertex, son olarak kişilerin yıldız haritalarını tavana işliyor. Özellikle iş insanlarından çok fazla talep aldıklarını söyleyen Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç, “ Kişilerin doğum anlarındaki yıldız haritalarını araçlarımızın tavanlarına işliyoruz. İş insanları kendilerine uğur getirdiğine inandığı için araçlarına da yaptırmak istedi. Bizde yıldız haritalarını çıkarıp tavana işledik. İstedikleri zaman kısıp istedikleri zaman açabilme imkânı da tanıyoruz.” diye söyledi.

ŞARK KÖŞELİ VEYA ALTIN İŞLEMELİ ARAÇLAR İLE SINIRSIZ TASARIM ANLAYIŞI

Kişisel isteklere göre yaptığı VIP otomotiv tasarımlarıyla dünyada ses getiren Ertex Otomotiv, Dubai Kralına jakuzili, Katar Emirine şark köşeli, Arabistan kralının damadına altın işlemeli araç tasarlayarak VIP araç tasarımında sınırları zorlamaya devam ediyor. Salih Malkoç, “Siparişini aldığımız aracın kişisel isteklere göre tasarımını gerçekleştiriyoruz. Daha sonra üretim aşamasında yılladır süre gelen deneyimimiz ve el işçiliğimizle aracı üretim aşamasından geçiriyoruz.” dedi.

A'DAN Z'YE KONFOR

Bir VIP araçta olması gereken her şeyi düşündüklerine vurgu yapan Salih Malkoç “Oyun konsolları, TV, DVD, masaj koltukları, kahve makineleri, bilgisayarlar neredeyse standart haline geldi. Ama herkesin kendine göre bir lüks anlayışı var ve biz bu alanda tüm ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılıyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: MURAT ÖZER