İstanbul Marriott Hotel Şişli Satış ve Pazarlama ekibi 2018’de gösterdikleri üstün performans sebebiyle, önce Avrupa’nın ve ardından Dünyanın en iyi Ekibi seçildi.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin yetenekli ve tecrübeli satış ve pazarlama ekibi, geçtiğimiz sene gösterdikleri üstün performans sebebiyle ödüle layık görüldü. Misafir deneyimini çok önemseyen dünyanın en büyük zincir otelcilik şirketi Marriott International, yüksek standartları doğrultusunda belirlediği performansa dayalı kriterler çerçevesinde her yıl ödül için aday gösterilen çalışanlarını  değerlendirip üstün başarı sergileyenleri hem bölge bazında hem de globalde seçerek ödüllendiriyor. 

Liderliğini otelcilikte uzman ve en donanımlı Satış ve Pazarlama Direktörlerinden Nur Bilgin’in üstlendiği ekip, turizmde zorlu geçen birkaç senenin ardından 2018’de toparlanma sinyalleri veren İstanbul turizminin nabzını çok iyi tutarak fırsatları  beklentilerin ötesinde hem misafirler, hem iş ortakları hem de otel için en karlı şekilde işe dönüştürmeyi başardı. Nur Bilgin önderliğinde, Satış Direktörü Yeşim Acar, MICE’ın başında Yannis Akdemir, Grup ve Etkinlik Birimi’ni yöneten Erkan Uygur, pazarlama tarafında marka, dijital, kurumsal iletişim ve sadakat programlarının yönetiminden ve Halkla İlişkiler Birimi’nden sorumlu  Şeymah Osoy Özsalgır ve her gelen konaklama talebini gelirler bakımından en iyi şekilde  değerlendiren rezervasyon ekibinin lideri Gözde Gürsu 2018’de uyum içinde çalışarak birlikte ciddi başarılara imza attılar.

Değişime ve gelişime açık, birlikte karar alıp hızlı bir şekilde hayata geçirebilen, her biri kendi alanında uzman bu profesyonel ekip, bir önceki seneye kıyasla oda gelirlerini bütün segmentlerde %70 arttırdı. Yurtdışında çeşitli fuar ve organizasyonlara katılarak farklı pazarların büyümesine ciddi katkı sağlayan bu ödüllü takım, aynı zamanda büyüyen pazardan aldığı payı da rakiplerine kıyasla daha fazla arttırdı.

Geçtiğimiz sene de Avrupa’da Halkla İlişkiler, Gelirler Yönetimi, Mükemmeliyetçi Misafir Deneyimi, Finansal Mükemmellik ve Yenilikçi Yaklaşımlarda Mükemmellik ödüllerine layık görülen İstanbul Marriott Hotel Şişli misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak, her daim yeni başarılara imza atmak, ve alanında hep en iyisi olmak  için bütün ekibiyle çalışmaya devam ediyor.

Editör: MURAT ÖZER