Miami’nin merkezinde yükselen en dikkat çekici rezidans projesi olan Aston Martin Residences içerisine ilk kez Türk basını olarak Haber Channel girdi ve Satiş Direktörü John Riza Parsiani ile Çırağan Kempinski’de düzenlenen bir davet için geldiği sırada röportaj yapma şansını yakaladık. Bu özel röportajın tüm detayları yakında sizlere sunulacak.

İşte fotograflarla Aston Martin Residences'taki İç Mekanlar Neye benzeyecek, Residanstaki İç tasarım, markanın klasik renklerinden ve malzemelerinden ilham aldı.Tasarımcılarının deyimi ile bu binanın oluşumunda Aston Martin'in DNA'si kullanıldı. İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, binanın daha önce hiç görülmemiş görüntülerini henüz yayınladı ve Haber Channel'da bu görüntülere ilk ulaşanlardan. Markanın klasik renklerini ve malzemelerini binanın iç tasarımına sorunsuz bir şekilde entegre etmekle görevli Design Manager Marek Reichman, “Bu, ilk konut gelişimimizde iç mekanlarda Aston Martin'den ilham alındı ancak Miami'nin tropikal ortamını da göz önüne aldık” dedi. 

'O ŞİMDİ ASTON MARTIN RESIDENCES MIAMI'YI DÜNYAYA TAŞIYOR'

Estetik, El dikişli deri kapı sekmeleri ve gri - siyah karbon fiberler lobideki mobilya kollarında ve ünite numara plakalarından süpürgeliklere kadar high end bir zevke hitap ediyor, kendisi ve ekibi markanın vizyonunu zamansız bir şekilde hayata geçirmek için en güzel ve özel elemanları kullanıyor . Reichman'ın design ettiği projede iki özel lobi, tam hizmet veren bir spa, spor salonu, çift seviyeli bir fitness merkezi ve şehrin panoramik manzarasına sahip bir kapalı diğeri açık 2 yüzme havuzu bulunmaktadır. Yeni çıkan kaplamalar, suya bakan tabandan tavana cam duvarlar, tabanları birbirine bağlayan hareketli merdivenler ve tuhaf ışıklı armatürlerle ortak alanları ortaya koyuyor. Spor salonunda cam duvarlar kanala bakmakta, böylece sakinler muhteşem bir manzara eşliğinde egzersiz yapabilirler; lobilerde, nötr renkli mobilyalar davetkar bir ortam yaratıyor: “Tasarım dilimiz güzelliğe, malzemelerin dürüstlüğüne ve gerçekliğine dayanıyor. Basit ve saf ve güzel oranlara bağlı bir zerafete sahip. Reichman, ‘Aston Martin’in DNA'sını ince detaylar ve ince işçilikle birleştirerek rahatlığa önem veriyoruz ”diyor.

ÇATI KATINDAKİ PENTHOUSE FİYATLARI 14 - 50 MİLYON DOLAR ARASINDA 

Ev sahipleri ayrıca Aston Martin ekibinin kendi ünitelerini tasarlamasını da tercih edebilirler. 66 katlı, yelken şeklindeki binada yaklaşık 700.000 ila 8.5 milyon dolar arasında değişen 391 ünite olacak. Çatı katlarındaki triplex penthouse fiyatlari ise yaklaşık 14 milyon dolardan 50 milyon dolara kadar değişmektedir. Penthouse alanlara ise Aston Martin tarafından üretilen Vulcan modeli hediye edilecektir. Satiş ofisine gelenleri muhteşem bir atmosferde Vulcan karşılamaktadir. Proje 2021'de tamamlanacaktır.

Editör: MURAT ÖZER